ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ .... στο Cine Φλοίσβος.... Γράφει η Βάντα Βλασταρά

lifespeed.gr


Δήμος Παλαιού Φαλήρου

 

 

 

Καθώς η ώρα που οι Παλαιοφαληριώτες  θα επιλέξουν τη νέα Δημοτική αρχή πλησιάζει, ο συνδυασμός μας θα προσπαθήσει να ψυχαγωγήσει αλλά και να προβληματίσει τους συνδημότες μας με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Όσοι προσέλθουν το Σάββατο 18/5 και ώρα 21:00 στο Cine Φλοίσβος,  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ  (“L’ OraLegale”), που αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνία μας, μιας και το σενάριο της, προέρχεται από την γειτονική και όμοια σε πολλά με εμάς Ιταλία.

Η υπόθεση  της εκπληκτικής και ηθικοπολαστικής αυτής κωμωδίας έχει ως εξής:

Καθώς ένα οικονομικό σκάνδαλο ξεσπάει παραμονές των εκλογών, οι δημότες ενός μικρού χωριού της Σικελίας κάνουν την υπέρβαση και δεν ψηφίζουν τον διεφθαρμένο, παλαιοκομματικό πρώην δήμαρχο, αλλά έναν ιδεαλιστή δάσκαλο που υπόσχεται ισονομία και πάταξη της διαφθοράς. Όταν όμως αρχίζει να εφαρμόζει τις εξαγγελίες του, οι κάτοικοι ξεσηκώνονται γιατί τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περιμένανε. Έτσι ενώ η αλλαγή έμοιαζε  καλοδεχούμενη, όταν ο καινούργιος δήμαρχος αρχίζει να εφαρμόζει όλα όσα υπόσχεται, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την άτακτη, ημιπαράνομη και «νοτιοευρωπαϊκή» καθημερινότητα στην οποία όλοι είχαν βολευτεί, αρχίζει η γκρίνια…

Η ταινία που αποτέλεσε τεράστια επιτυχία στην Ιταλία, θα μπορούσε να έχει γυριστεί και στην Ελλάδα, καθώς κατά την εξέλιξή της όλοι θα αναγνωρίσουμε κομμάτια μιας ανάλογης ελληνικής πραγματικότητας.

 

Αυτή ακριβώς την όψη των επικείμενων Δημοτικών εκλογών, λίγο πριν κληθούμε μάλιστα να ψηφίσουμε, θέλει να αναδείξει με την δράση του ο συνδυασμός μας και ο  επικεφαλής του, Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Σας περιμένουμε στο μαγευτικό παραθαλάσσιο, θερινό  κινηματογράφο CINEΦΛΟΙΣΒΟΣ στο ομώνυμο πάρκο, για μια βραδιά χαλάρωσης σε ένα υπέροxo  συνδυασμό με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας την ώρα που ο Σαρωνικός αποκτά τα καλύτερα χρώματα του.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

L'ORALEGALE

Ιταλική Κωμωδία 2017, Διάρκεια: 92'

Σκηνοθεσία: Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε

Πρωταγωνιστούν: Σαλβατόρε Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε, Αντόνιο Κατάνια, ΣέρτζιοΦρίσκια

Cine ΦΛΟΙΣΒΟΣ, Πάρκο Φλοίσβου, Σάββατο 18 Μαίου , 21.00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

               Βάντα Βλασταρά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online