Όνειρα Γλυκά από Ελπίδα και Σαλίνα Γαβαλά ...γράφει η Αφροδίτη Καλαμάκη

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

 

 

 

   Ο Δήμος Κηφισιάς και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Δημήτριος Βικέλας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κηφισιάς σας παρουσιάζουν την μουσικοθεατρική παράσταση «Όνειρα γλυκά» με την Ελπίδα και τη Σαλίνα Γαβαλά την Τετάρτη 3 Ιουλίου στης 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου. 

  Αξίζει να το παρακολουθήσετε. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, κλασσικό ρεπερτόριο αναμεμειγμένο με θέατρο και μία πινελιά τέχνης. 

   Η πρωταγωνίστρια, ονόματι Ελπίδα ξανασυναντά όχι μόνο αναμνήσεις αλλά και τον εαυτό της από το παρελθόν για να συμφιλιωθεί και να κλείσει τις πόρτες και να προχωρήσει την ζωή της ειρηνικά. 

   Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, με ένα απολαυστικό μιούζικαλ δωματίου, όπου ακούγονται τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Χατζή και Κώστα Τουρνά. 

   Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός που μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ εξάπτει την φαντασία και υποκινεί τα ενδόμυχα αισθήματα του ακροατή που καλείται να συμμετάσχει στην συναισθηματική φόρτιση και την λυρική ένταση μές από το ηθικό δίδαγμα και το όνειρο.

Είσοδος ελεύθερη

 

Αφροδίτη Καλαμάκη Δημοσιογράφος

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online