Γίνε και εσύ ψηφιακός

lifespeed.gr


Δήμος Αμαρουσίου 

Δωρεάν μαθήματα τάμπλετ και διαδικτύου, σε άτομα 50 ετών και άνω, προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Cosmote, στρατηγικό συνεργάτη της 50+.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος  Αμαρουσίου  και η ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου,)  που έχει ως σύνθημα,  «Γίνε και εσύ ψηφιακός»    ευελπιστεί στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που επηρεάζει μεγαλύτερες ηλικίες δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την καινοτόμα δράση του Δήμου, ανέφερε ότι,   «Η συμμετοχή ανθρώπων άνω των 50 ετών σε ένα πρόγραμμα που τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις αξιοποιήσουν στην καθημερινότητά τους αποδεικνύει ότι η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία και η δίψα για μάθηση δεν έχουν ηλικία.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει προς τους δημότες του καινοτόμες δράσεις οι οποίες όχι μόνο τους βοηθούν στην καθημερινότητα τους αλλά εμπλουτίζει τις γνώσεις τους αξιοποιώντας κάθε τεχνολογική δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη εποχή».

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο  211-7100203 από ∆ευτέρα έως Παρασκευή 10:30 π.µ. – 3:30 µ.µ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 03:18

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online