Δωρεάν Χρήση 7 Γηπέδων Τένις από τους δημότες, από την Τρίτη 21/1

lifespeed.gr


Δήμος Διονύσου

 

 

 

 

 

Γιάννης Καλαφατέλης: «Εργαζόμαστε μαθοδικά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας».

 

Με πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου και της αρμόδιας αντιδημαρχίας παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής, αποφασίστηκε η Δωρεάν Χρήση 7 Γηπέδων Τένις του Δήμου Διονύσου από τους δημότες, από την ερχόμενη Τρίτη 21/1.

 

Τα 7 Γήπεδα, που βρίσκονται στην Άνοιξη, τη Δροσιά, τον Διόνυσο, το Κρυονέρι και τη Σταμάτα, θα διατίθενται στους δημότες για Δωρεάν Χρήση κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Οι δημότες, προκειμένου να δηλώσουν την επιθυμία τους για χρήση των γηπέδων, θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Διονύσου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή,  ώρα 8:00 έως 16:00, στα τηλέφωνα: 213 213 9802 (υπόψη κας Κατερίνας Μιχαήλ) και 6944 62210 (υπόψη κου Παναγιώτη Ψύλλα).


Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά: «Εργαζόμαστε μεθοδικά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Από την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, δίνουμε τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να παίξει Δωρεάν τένις στα 7 γήπεδα που διαθέτει ο Δήμος Διονύσου. Όλοι μαζί, προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο».

 

18/1/2020

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 03:24

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online