Πρωτοφανές επεισόδιο στα Δημοτικά χρονικά... Oδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για την ψήφο τους!

lifespeed.gr

Δήμος Κηφισιάς

Κατάπληξη και αγανάκτηση προκαλεί στον Δήμο Κηφισιάς το πρωτοφανές επεισόδιο να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα, με την «δήθεν» κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, επειδή καταψήφισαν την χορήγηση αδείας, σε ακόμα ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και τέσσερις (4) τοπικοί σύμβουλοι που προέρχονται από την Διοίκηση του Δήμου, αμέσως μετά την λήξη του Συμβουλίου (17/10/2016).


Αιρετοί οδηγούνται στο Αστυνομικό Τμήμα για την ψήφο τους!


Με τους επαγγελματίες του εκφοβισμού δεν θα ασχοληθούμε επί του παρόντος, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι τα στελέχη της Διοίκησης δεν εκφοβίζονται στην άσκηση των καθηκόντων τους. Εδώ και δυόμισι χρόνια ακολουθούμε σταθερή πολιτική για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών σύμφωνα πάντα με την νομιμότητα.

Μετά την ψηφοφορία όχημα της ελληνικής αστυνομίας και δύο μηχανές της ομάδας Δίας ( που προσήλθαν αργότερα ) μετά από πρόσκληση του wannabe επιχειρηματία, περίμεναν να συλλάβουν τους κοινοτικούς συμβούλους Νέας Ερυθραίας, διότι καταψήφισαν ένα νέο μπαράκι στο "νησί", προσπαθώντας να προστατέψουν την κατοικία και τον ύπνο των δημοτών μας. O tempora, o mores !! Απαράδεκτη και πρωτοφανής η στάση των οργάνων, που πήραν τις ταυτότητες των συμβούλων, δεν τις επέστρεφαν και παρασυρμένοι από τα δικηγορίστικα τερτίπια του εκπροσώπου του "επιχειρηματία" διέταξαν την προσαγωγή. Στο αστυνομικό τμήμα και υπό την απειλή μυνήσεων και αυτόφωρων διαδικασιών απεσύρθησαν οι κατηγορίες και οι κοινοτικοί σύμβουλοι μετά από δύωρη ταλαιπωρία γύρισαν σπίτια τους..


Υπάρχει δίωξη και ποινικοποίηση της ψήφου;


Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος βρισκόμενος εκτός Αθηνών στο συνέδριο της ΚΕΔΕ κατηγορηματικά αποκλείει οι αστυνομικοί που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο να είχαν σχετική νομιμοποίηση.
Συγχαίρει την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κα Δήμητρα Δελή και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς για την στάση τους ενώ πρόκειται να ενημερώσει και να διαμαρτυρηθεί προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υ.Γ1 Ερώτηση για τον κο Τόσκα.... Που ειναι η Αστυνομία για τις τόσες παραβάσεις στα μπαράκια της Ν.Ερυθραίας

Υ.Γ2 Την ιδια ώρα θα έγιναν τουλαχιστον 2με 3 κλοπες αλλά ο ΔΥΑΣ σαν άλλος ΘΕΟ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τους Κοινοτικους  Συμβούλους

Συγχαρητήρια κε ΤΟΣΚΑ και κε ΤΣΙΠΡΑ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online