Η Νέα Ερυθραία στολίζεται πιο λαμπερά από ποτέ και υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων!

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

 

Η πανέμορφη Νέα Ερυθραία στολίστηκε με τα γιορτινά της και λάμπει όσο ποτέ. Οι πλατείες της και οι δρόμοι έχουν ήδη φωταγωγηθεί και οι δημότες και οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μαγική στο πανέμορφο προάστιο.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ν. Πλαστήρα, στις 6.30 το απόγευμα ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα ενώσει μικρούς και μεγάλους σε μια πάμφωτη νυχτιά γεμάτη μουσική και αγάπη.

«Φωταγωγούμε τις πόλεις μας και μεταμορφώνουμε πλατείες του Δήμου μας σε χριστουγεννιάτικους προορισμούς με πλούσιες δραστηριότητες για τα παιδιά μας. Μουσικά σχήματα και χορωδίες θα δίνουν επίσης για είκοσι ημέρες το ρυθμό της γιορτής.», τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι ευκαιρία για μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της Νέας Ερυθραίας. Ο Μύρωνας Στρατής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ανέβει στη σκηνή για να μας δώσει μία ξεχωριστή συναυλία με γνωστές επιτυχίες όπως: «Πάνω Απ’ Όλα», το τραγούδι που ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του κι έγινε ρεφρέν στα χείλη μικρών και μεγάλων κι είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων. Μαζί του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελένη Θεοδώρου. Η καρδιά της Νέας Ερυθραίας θα χτυπήσει δυνατά σε μια νύχτα γεμάτη νότες!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online