Το Δέντρο της Αγάπης άναψε στο Παλαιό Φάληρο

lifespeed.gr


Δήμος Παλαιού Φαλήρου

 

 

 

 

    Το δέντρο της Αγάπης και της Αλληλεγγύης άναψε και φέτος για τους κατοίκους που δοκιμάζονται από την κρίση, στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

    Παιδικές φωνούλες, κάλαντα, ζωγραφιές, παιχνίδια, μελωδίες και πλούσια κεράσματα από τους χορηγούς, έδωσαν άλλη πνοή στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

    Το άναμμα του δέντρου, με τις ευχές και την ένθερμη συμπαράσταση του Δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη, είναι η αφετηρία νέων δράσεων τις άγιες τούτες μέρες που στόχο έχουν να μοιράσουν αγάπη, χαμόγελα και τρόφιμα.

    Με κεντρικό σύνθημα το «Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου πρωταγωνιστεί στην ευαισθησία και στο ανθρώπινο χαμόγελο», οι εθελοντές, τα σχολεία, οι σύλλογοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη του δήμου, έγιναν μια ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης.

    Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Ευρωπαϊκού Προγραμματισμού κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι στο Δήμο μας περισσεύουν η αγάπη και η συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας.  Κοινός μας στόχος η έμπρακτη στήριξη των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας και η απλόχερη αγάπη προς τα παιδιά.

    Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online