Χριστούγεννα στην Κηφισιά.....

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς, «Χριστούγεννα στην Κηφισιά»,  το οποίο ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017, συνεχίζει τις πλούσιες εορταστικές πολιτιστικές δράσεις του σε όλες τις γωνιές της πόλης μας!!!

Συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16-17 Δεκεμβρίου), πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά.

 

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, ο Άγγελος Κατσίρης, ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος +Εκείνος), μαζί με το διαχρονικό και καταξιωμένο συγκρότημα των Charms, μας χάρισαν μια νοσταλγική συναυλία με τις «μπαλάντες της ζωής μας», με όλα τα γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια τους, παρασέρνοντας τον κόσμο σε ένα πάρτυ με χορό και τραγούδι…

 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και στη Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά… Στη Νέα Ερυθραία, στην Πλατεία Μικρασιατών, στο κέντρο της πόλης, το νέο ποπ-ροκ συγκρότημα GAZOZA διασκέδασαν τον κόσμο με πλήθος ελληνικών και ξένων τραγουδιών, αλλά παρουσίασαν και το νέο τους single με τίτλο: «GAZOZA η φάση».

 

Αντίστοιχα, στην Κηφισιά στις 12 το μεσημέρι, οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής χορού «Δέσποινα Γρηγοριάδου», πρόσφεραν μία ξεχωριστή χορευτική παράσταση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο παραμύθι», στην καρδιά της πόλης, με εξαιρετική επιτυχία!!!

Μία παράσταση βασισμένη στο γνωστό παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Hans Christian Andersen…

 

Λίγο αργότερα, στο πάρκινγκ Πλάτανος, η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Κόνιακ, έδωσε μία διαφορετική συναυλία σε pop, rock, Rn’b, αλλά και ελληνικά ακούσματα, τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία των Stavento «Μέσα σου», αλλά και πολλά άλλα δικά της τραγούδια, όπως το νέο της single «Σε επιλέγω» και «Α4», ξεσηκώνοντας με το κέφι και τη ζωντάνια της το κοινό!!!

 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου έκλεισαν με την καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου κ. Φίλιππου Χίου, στην Αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online