Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στον Τροχονόμο Κηφισιάς

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

Το παραδοσιακό «βαρέλι» του τροχονόμου κόσμησε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 την πλατεία Πλατάνου με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο να προσφέρουν στον τροχονόμο τα καθιερωμένα δώρα μαζί με τις ευχές τους για Υγεία, Ασφάλεια και προσφορά στην κοινωνία.

 

Στην Πλατεία Πλατάνου παραβρέθηκαν επίσης η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς,, o Διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννης Δημητρακόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΙωάννηςΛιανουδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πόλυ Αστερίου και Βαγγέλης Αυλήτης και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος.

 

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του Δήμου μας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online