Επισκευές τμημάτων της οδού Κασσαβέτη.....

lifespeed.gr


Δήμος Κηφισιάς

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη είναι το έργο επισκευής τμημάτων της οδού Κασσαβέτη και συγκεκριμένα από Λ.Κηφισιάς έως την οδό Λεβίδου.

Η Δημοτική Αρχή με την συγκεκριμένη εργολαβία διορθώνει σοβαρά προβλήματα του οδοστρώματος, όπως καθιζήσεις,  προκειμένου να ανακουφίσει τους πολίτες και τους οδηγούς που διαμαρτύρονταν δικαίως για την κακή κατάσταση του δρόμου.

Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο έργο πνοής για την Κηφισιά, προϋπολογισμού 677.000 ευρώ, καθώς οι κυβολιθοι θα αντικατασταθούν με έγχρωμη διακοσμητική άσφαλτο.

Το έργο ανακατασκευής της οδού Κασσαβέτη θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις προκειμένου η κυκλοφορία των οχημάτων να μην διακοπεί σε όλο τον δρόμο, λόγω του εμπορικού του χαρακτήρα.

Ήδη εκτελούνται εργασίες στο τμήμα  από Λ. Κηφισίας έως Δροσίνη, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του θα παραδοθεί στην κυκλοφορία και οι εργασίες θα συνεχιστούν στο τμήμα από Δροσίνη έως Λεβίδου.

Η ολοκλήρωση των εργασιών εξαρτάται από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των καταστηματαρχών, για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να υποστούν ωστόσο μετά την αποπεράτωση του έργού η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 15:19

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online