Θεμελίωσαν νέο Νηπιαγωγείο Αρναουτάκης - Καλαντζάκης

lifespeed.gr


Δήμος Ιεράπετρας

 

 

 

 

Τον θεμέλιο λίθο για την ανέγερση του 7ου νηπιαγωγείου Ιεράπετρας έθεσαν σήμερα ημέρα σχολικής γιορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Θεοδόση Καλαντζάκη.

 

Προηγήθηκε αγιασμός που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος παρουσία τοπικών φορέων, της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λασιθίου Πελαγίας Πετράκη, του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Δασκαλάκη, Αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων κ.α. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια με 700.000 ευρώ και όπως είπαν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος το νηπιαγωγείο θα είναι έτοιμο να εγκαινιαστεί σε ένα χρόνο

 

«Με ιδιαίτερη χαρά βάζουμε τον θεμέλιο λίθο για ένα σημαντικό έργο που αφορά την Παιδεία. Είναι μια ημέρα σήμερα με ιδιαίτερο συμβολισμό, που είναι σχολική εορτή, ημέρα των Τριών Ιεραρχών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ενώ ο Δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη που όπως είπε χρηματοδότησε το έργο και είναι δίπλα στα ζητήματα που αφορούν στο δήμο. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι ένα σημαντικό έργο για την Παιδεία που ο Δήμος ετοίμασε-ωρίμασε την μελέτη και γίνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online