Το ελεύθερο Ζευγάρι στο Θέατρο Μπέλλος...

lifespeed.gr


Αφροδίτη Καλαμαράκη Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

  Για 6η χρονιά η κωμωδία  των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε, σε διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη, κατεβάζει οριστικά αυλαία Κυριακή 7 Ιουλίου στις 21:15. 

  Η υπόθεση διαδραματίζεται μέσα σε μία οικογένεια που μας κάνει να γελάμε, μας συγκινεί και μας συμπαρασύρει με τα λόγια και τον ρόλο. 

  Πολλές ανατροπές, απιστίες, ψυχολογική αστάθεια, ζήλια, ίντριγκα και σίγουρα το πρωτοποριακό στοιχείο επέρχεται μέσα από την συμμετοχή των θεατών. Όσοι είστε ντροπαλοί απλά πείτε το από τώρα! 

  Η απόλυτη ευτυχία ή το ιδανικό ζευγάρι σίγουρα δεν υπάρχει και η τέλεια σχέση χτίζεται καθημερινά με θυσίες, κόπο και όχι μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις. Εδώ ένα ζευγάρι αρχικά ανταλλάσει όρκους αλλά μετά δεν προσπαθεί καθόλου να διατηρήσει την σχέση αυτή. 

 Το δυσκολότερο κομμάτι είναι η ανατροφή των παιδιών που μιμούνται τα λανθασμένα πρότυπα των γονιών όταν λείπει ο σεβασμός κι οι ηθικές αξίες. 

  Ανάμεσα στους συντελεστές αξίζει να συγχαρούμε τους Γιώργη Κοντοπόδη και Μαρσώ Φίλη για την ερμηνεία και μουσική επιμέλεια  Αλέξανδρο Λιακόπουλο για την σκηνοθεσία.  

  Νομίζω αξίζει να παρακολουθήσουμε την σκληρή πραγματικότητα έστω μέσα από ένα αληθινό ζευγάρι που ξέρουμε ότι μαλώνει αλλά ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους, την ουσία πίσω από την επιφάνεια όταν θαυμάζουμε δύο ερωτευμένους και αναρωτιόμαστε τι αλλάζει στην πορεία

30/6/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online