Ιάπων κανονιέρης, εν δράσει... Γράφει ο Πάνος Σαββόπουλος

lifespeed.gr


Πάνος Σαββόπουλος

 

 

 

Ιάπων "κανονιέρης"...
 
Την 30-6-2018, το εσπέρας, βρεθήκαμε σε ζόρικο ταβερνάκι (και ...παθιασμένα νόστιμο, τι να σας λέω...) -στην Αθήνα-  ακούγοντας σπάνια ρεμπέτικα (από ψαγμένο "τρίο").
 
Όπου κατά τις 22.00 η ώρα, σκάει ρίνα ισχνός Ιάπων, 35-ρης, με ίχνη υπογενείου και μύστακος, κρατών στο ένα χέρι ένα μελαχρινό εικοσάχρονο νεαρό κορίτσι (Ελληνίδα) και στο άλλο κάτι σαν ευμεγέθη μαύρη θήκη και λεπτή στο πάχος. Λέω, κοσμήματα θα πωλεί, ο τάλας Απωανατολίτης. (Δεν μάντεψα σωστά και …αυτομαστιγόνωμαι). Πλησιάζει την ορχήστρα, τούς ψιθυρίζει κάτι, του γνέφουν αυτοί "ναι" και τότε εν ριπή εξάγει εκ της μελανοθήκης ένα αυθεντικό κανονάκι, το τοποθετεί στους μηρούς του, φοράει τις πένες στους δείκτες του και πλακώνει τα σμυρναίικα!
 
Χαμός στο ίσιωμα.
 
Είμαστε απέναντί του ακριβώς, αρχίζω να τον "τραβάω" με το κινητό μου, μιλάω με τη δικιά του -λέει, τον βλέπει κάθε έξη μήνες καθ' ό μένει στην Ευρώπη, τον ρωτάω..., -εννέα έτη κρούει το κανόνι του, ο εμβαγάσας- τραγουδάω κι εγώ μαζί και κάνω σχόλια..., αργήσαμε πολύ! Χαλάλι... ( το "χαλάλι" το πήραμε από το τουρκικό "halal",το οποίο ...εκλάπη από το αραβικό  حلال -κάτι σαν "χαλαρώνω").
 
Να όλο το αυθεντικό βίντεο, κακοφωτισμένο φυσικά, αφού ο χαμηλός φωτισμός ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός! Όμως, τα έχει όλα... (καλύτερα, δείτε το σε μισοσκόταδο).
Καλό Σαββατοκύριακο.

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online