Με επιτυχία διεξάγεται το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αλοννήσου Κύριο

lifespeed.gr


αυτές τις μέρες στο όμορφο νησί των Σποράδων

Με επιτυχία διεξάγεται αυτές τις μέρες το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Αλόννησο, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ξεκίνησε το Σάββατο 8 Ιουλίου, ενώ λήγει σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου. Εικοσιπέντε χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο συμμετέχουν στη διοργάνωση, με πλήθος χορευτών να έχουν κατακλύσει το νησί προσδίνοντας του μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Εκτός των χορευτικών παραστάσεων στο λιμάνι του Πατητηρίου, τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις, όπως μαθήματα Κρητικών χορών και παρασκευή παραδοσιακής Αλοννησιώτικης τυρόπιτας χθες στο Παλιό Χωριό, αλλά και beach party για τους χορευτικούς ομίλους σήμερα στο Λεφτό Γιαλό.

Το Lifespeed βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αλόννησο, όπου ζει στους ρυθμούς του φεστιβάλ. Χορηγός του ταξιδιού μας είναι η Ναυτιλιακή Εταιρία Skyros Shipping Co, η οποία παρείχε τα εισιτήρια από και προς την Αλόννησο με το F/B ΑΧΙΛΛΕΑΣ και την οποία ευχαριστούμε θερμά!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:55

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online