Η ΤΡΕΜΠΙΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Μαίρη Κεφαλά

Μαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

Το Κέντρο Ενίσχυσης και Προβολής Πολιτιστικής Κληρονομιάς ¨ΤΡΕΜΠΙΤΑ¨ διοργάνωσε, στα πλαίσια  των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου  Περιστερίου,  για  τρίτη συνεχομένη χρονιά,   το υπέροχο φεστιβάλ «Τα παιδιά του κόσμου χορεύουν και τραγουδούν για την ειρήνη». Η εκδήλωση τελούσε υπό  την αιγίδα της Πρεσβείας  της Ουκρανίας.

Ο πολιτισμός ενώνει τους λαούς και προωθεί τις συνεργασίες. Οι πολίτες  ανταμώνουν με τα ήθη και τα έθιμα  άλλων χωρών  και η γιορτή του πολιτισμού αποκτά ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Ειρήνη σε όλο τον κόσμο με αγάπη και σεβασμό, το κεντρικό μήνυμα του φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας  Παχατουρίδης στηρίζει τις δράσεις του κέντρου «ΤΡΕΜΠΙΤΑ» και σε σύντομο  χαιρετισμό συνεχάρη  τη Πρόεδρο του κέντρου  κα Alla Lobach για τις πολιτιστικές  της πρωτοβουλίες που δίνουν  εξωστρέφεια και δυναμική στο Περιστέρι.

Το κοινό απόλαυσε υπέροχες  μελωδίες, μοναδικές  χορευτικές φιγούρες, υπέροχα σκηνικά και ταλέντο από τα παιδιά . Ο χώρος απέκτησε  άλλη όψη και το κοινό που παρακολουθούσε τη παράσταση, συμμετείχε στα χορευτικά και  ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου με περισσότερη διάθεση και μεράκι.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε πολυπολιτισμικά  και ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online