Αυτό είναι το μόνο είδος σεξ που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους!

lifespeed.gr


 

 

 

Mόνο το σεξ δεν φτάνει.

 

 

 

Μπορεί οι σύχρονοι ρυθμοί ζωής να μην μας επιτρέπουν πάντα να το συνειδητοποιήσουμε αλλά αυτό που έχουν ανάγκη οι περισσότεροι άνθρωποι από την ερωτική τους ζωή δεν είναι απλά το σεξ.
Ή για να είμαστε ακριβείς, μόνο το σεξ δεν φτάνει.
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη η οποία έρχεται από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο αυτό που μετράει περισσότερο στο πόσο ικανοποιημένο αισθάνεται ένα ζευγάρι από τη σεξουαλική του ζωή δεν είναι τόσο η ποιότητα του σεξ ή η συχνότητα αλλά ο βαθμός της οικειότητας που μοιράζεται το ζευγάρι την ώρα που βρίσκεται μαζί στο κρεβάτι.
Ουσιαστικά αυτό που υποστηρίζει η συγκεκριμένη έρευνα είναι το ότι όλα στην πραγματικότητα γίνονται για την ανθρώπινη επαφή, τα φιλιά, τις αγκαλιές και τα χάδια, πολύ περισσότερο από την σεξουαλική πράξη την ίδια. 
Για να αποδείξουν τα παραπάνω οι ερευνητές επιστράτευσαν 335 Αμερικανούς εθελοντές, οι οποίοι έπρεπε να απαντήσουν σε ένα σχετικά εύκολο ερωτηματολόγιο:

  • Πόσα συχνά έκαναν σεξ, πόσο ευτυχισμένοι ένιωθαν μετά από αυτό, πόσο συχνά τους φιλούσαν ή τους αγκάλιαζαν οι σύντροφοι τους; 

Στη δεύτερη φάση του πειράματος, οι επιστήμονες απηύθυναν τις ίδιες ερωτήσεις σε 74 ζευγάρια από το Σαν Φρανσίσκο, ενώ στην τρίτη ζήτησαν από 106 ζευγάρια από τη Σουηδία να κρατούν ημερολόγιο για τη συχνότητα με την οποία συνευρίσκονταν.  

​Εκείνο που τελικά προέκυψε ήταν αρχικά ότι τα ζευγάρια που έκαναν σεξ τουλάχιστον μια φορά ανά 10 ημέρες, τόσο πιο εύκολο τους ήταν να διατηρήσουν μία ευτυχισμένη, ομαλή ζωή, στην οποία οι τρυφερές κινήσεις, οι αγκαλιές και τα φιλιά συντηρούνταν καθ' όλη τη διάρκεια και μέχρι την επόμενη συνεύρεσή τους.
Την ίδια στιγμή, τα ζευγάρια που είχαν στο ενεργητικό τους περισσότερες τέτοιες οικείες στιγμές εμφανίζονται με ειλικρίνεια και ως τα πιο ευτυχισμένα της έρευνας. 

via

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο γάμος...σκοτώνει το sex Αυτόν πρέπει να παντρευτείς »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online