Τελικά είναι καλές οι χωριστές διακοπές;

lifespeed.gr


Τζένη Κ.

 

 

 

Είναι  σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ιδέα των χωριστών διακοπών συνιστάται σε ζευγάρια που έχουν ήδη αφιερώσει χρόνο για την ανάπτυξη και την εδραίωση μιας καλής συντροφικής και ερωτικής σχέσης. Βασική επίσης προϋπόθεση είναι να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμός. Διαφορετικά οι χωριστές διακοπές μπορεί να γίνουν αιτία  διενέξεων, ζήλιας, αρνητικής κριτικής ακόμα και χωρισμού.

Μάλιστα οι ειδικοί συνιστούν στα ζευγάρια να πηγαίνουν διακοπές πρώτα μαζί και στη συνέχεια χωριστά, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παντρεμένα ζευγάρια στην αρχή του γάμου τους. Η σωστή θεμελίωση ενός νέου γάμου είναι ουσιώδες συστατικό για μια επιτυχημένη σχέση, και όταν το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί στις διακοπές του, ο γάμος δομείται πιο στέρεα.

Σε περίπτωση που ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα η ιδέα των χωριστών διακοπών ίσως να μην ενδείκνυται, μιας και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει εστία περισσοτέρων προβλημάτων και να βλάψει τη σχέση. Αυτό ισχύει σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια ανάμεσα στους συντρόφους, και επικρατεί καχυποψία και αμφιβολία.

Σημασία έχει να εμπιστεύεστε το έτερον, και να ξέρετε ότι η σχέση σας αντέχει ακόμα και σε καθημερινούς μικροπειρασμούς. Αν έχετε προσωπική εμπειρία ή κάτι να σχολιάσετε θέλουμε την άποψη σας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online