Αυτή η σχέση δεν τραβάει....

lifespeed.gr


Ζωή Κ.

 

 

 

Αυτά είναι τα πρώτα  σημάδια που θα καταλάβεις ότι η σχέση αυτη δε παει καλά:   

Σου αρέσει, αλλά νιώθεις ότι κάτι λείπει
Δεν είναι ότι δεν περνάτε καλά. Δεν είναι ότι δεν τον εκτιμάς, και δεν είναι ότι δεν έχει δείξει πως αισθάνεται το ίδιο και για ‘σένα. Αλλά, με όλα αυτά τα θετικά, εξακολουθείς να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι δεν παίρνεις όσα θα μπορούσες από αυτή την σχέση. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Δεν σέβεται πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα
Και μπορεί να μιλάμε για πράγματα που, αντικειμενικά, δεν είναι τόσο σημαντικά για να θεωρείται καλή μια σχέση. Για παράδειγμα, ίσως να μην καταφέρει ποτέ να συμβιβαστεί με τον τρόπο που οργανώνεις τα πράγματά σου, ή με κάτι εξίσου χαζό. Αυτά όμως τα μικρά, χαζούλικα πράγματα, μπορεί να έχουν τεράστια σημασία για εσένα. Κι αν δεν μπορεί να τα σεβαστεί, δεν είναι σαν να απορρίπτει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου;

Έχει κάτι που δεν μπορείς να αντέξεις
Ίσως ο τρόπος που μασουλάει το φαγητό του. Ή ο τρόπος που μιλάει. Ξανά, αυτό μπορεί να αναφέρεται σε κάτι εντελώς ανούσιο, φαινομενικά, αλλά να αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία όσο περνάει ο καιρός. Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν θες να το αντιμετωπίζεις αυτό και να τρίζεις τα δόντια σου για να μην ξεσπάσεις μια ζωή.

Το πράγμα δεν κυλάει όπως περίμενες
Ξεκινήσατε, υπήρχε τρέλα και πάθος, και τώρα… έχουν περάσει έξι μήνες, το πάθος έχει αρχίσει να σβήνει, και ακόμα δεν έχετε ορίσει ακριβώς τι είναι αυτό που έχετε μεταξύ σας. Είναι σχέση; Είστε φίλοι με προνόμια; Είστε δύο άτομα που έχουν ανάγκη συντροφιά αλλά φοβούνται να το εκφράσουν, σαμποτάροντας ταυτόχρονα κάθε καλό πράγμα που συμβαίνει στην ερωτική τους ζωή; Λογικά δεν θα μάθουμε ποτέ.

Δεν αισθάνεσαι ότι είσαι ξεχωριστό άτομο στην ζωή του
Ναι, προφανώς δεν λέμε να το πάει στο άλλο άκρο, και να σου φέρεται σαν ιερή φιγούρα, αλλά όλος ο σκοπός μιας σχέσης δεν είναι να γίνεις το ξεχωριστό άτομο κάποιου; Να έχετε την επαφή και την επικοινωνία που δεν έχει με άλλους;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online