AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13-19/5.... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η Πανσέληνος στις 18/5 αποκαλύπτει αλήθειες και ευνοεί τις εκ βαθέων εξομολογήσεις.

ΚΡΙΟΣ.  Tα οικονομικά σε προτεραιότητα στην αρχή της εβδομάδας, έχετε την θέληση να βρείτε πόρους αλλά χρειάζεται προσοχή με πιο τρόπο θα αποφύγετε λάθη που θα σας κοστίσουν. Δέχεστε βοήθεια από ανθρώπους κύρους ή πατρικής φιγούρας για να φτάσετε τους στόχους σας, δείξτε ότι έχετε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου έχουν εύνοια οικονομική αλλά και στήριξη από το περιβάλλον τους. Συναισθηματικά ενδιαφέρονται για εσάς και υπάρχει περίπτωση να το εκφράσουν άμεσα. Συζητήσεις και μετακινήσεις που έχουν σαν σκοπό να κάνετε μια συμφωνία που θα ευνοήσει τα συμφέροντά σας και ειδικά τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα έχει μια ευχάριστη ανατροπή με την σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού που θα τους ανανεώσει, μία τόνωση συναισθηματική. Προσοχή βέβαια στην αντίδραση γιατί είστε σε μία κατάσταση ανεξαρτητοποίησης. Το δεύτερο δεκαήμερο συζητά με τις παρέες και τους ομοϊδεάτες σε ένα επίπεδο ρομαντικό ή πνευματικό, για σχέδια που πρέπει να υλοποιηθούν. Η παρέα με φίλους σας, κάνει καλό και σας ηρεμεί. Το τρίτο δεκαήμερο, σαφώς αρκετά ευνοημένο, με σχέδια που επιτυγχάνονται και οικονομική βοήθεια από κρυφές πηγές. Συναισθηματικά επιβεβαιώνεστε και βρίσκετε την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε τα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Κρυφοί έρωτες αναστατώνουν το πρώτο δεκαήμερο, όμως πρέπει να διατηρήσουν και την ηρεμία τους, γιατί οι απογοητεύσεις καραδοκούν αν αφήσουν τον εαυτό σας ελεύθερο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει παρασκηνιακές συζητήσεις με πρόσωπα που δεν έχουν σαφείς θέσεις όμως σας δίνουν την δυνατότητα να εκφραστείτε. Το τρίτο δεκαήμερο έχει εύνοια από συλλογικούς χώρους γιατί δείχνει την δυναμικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσουν οι στόχοι της ομάδας που υποστηρίζουν. Στο τέλος της εβδομάδας ότι έχει σχέση με τράπεζες, δημόσιο και κληρονομικά κτλ. παίρνουν μια πιο σοβαρή τροπή και κάποια πράγματα κατοχυρώνονται, οι δυσκολίες και οι υποχωρήσεις από μέρους σας δεν θα λείψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Οι φίλιες και οι συλλογικοί χώροι εκτός από ανατροπές αυτή την εβδομάδα αποκτούν και συναισθηματικό ενδιαφέρον, επίσης έχετε έντονη δυναμικότητα με τον Άρη να μπαίνει στο δικό σας ζώδιο.  Άτομο διαφορετικό από εσάς, σας προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον- αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει συζητήσεις, μετακινήσεις ή ταξίδια σε μέρη που έχουν πνευματικό ενδιαφέρον αλλά εκεί θα χαλαρώσετε συγχρόνως. Το τρίτο δεκαήμερο παίρνει αποφάσεις για συνεργασίες ή για συμβίωση με ορθολογικό τρόπο. Θα συζητηθούν οι απόψεις σας και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις που είναι θετικές προς εσάς, μην φοβηθείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας ακόμα και αν αυτό θα έχει απώλειες.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει κάτι καλό να περιμένει από επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, παρ’ όλες τις ανατροπές η φήμη τους είναι θετική, αυτό που χρειάζεται είναι να έχετε σωστό χειρισμό για να κερδίσετε από αυτή την συγκυρία. Οι ανταγωνιστές αρχίζουν και δρουν ίσως, χωρίς ακόμα να το καταλαβαίνετε. Το δεύτερο δεκαήμερο συζητά για θέματα καριέρας ή στόχων με ένα ασαφή τρόπο, έστω και αν φαίνετε ότι τα πράγματα «βαίνουν καλώς». Το τρίτο δεκαήμερο αισθάνεται ερωτικά για ένα πρόσωπο που είναι διαφορετικό ή είναι μακριά, χωρίς να αποκλείεται όμως να είναι και ένα πρόσωπο που ανήκει στην κοινή παρέα. Συμφωνίες στο προσκήνιο για εργασιακά θέματα παίρνουν την τελική τους μορφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα το πρώτο δεκαήμερο θα υιοθετήσει  ιδέες τόσο διαφορετικές και περίεργες για τα δικά του δεδομένα που θα αισθανθεί μια πνοή ανανέωσης. Όλο αυτό μπορεί να έχει σχέση και με ένα μακρινό ταξίδι αναψυχής. Το δεύτερο δεκαήμερο βιώνει το πάθος, ενώ η επικοινωνία με πρόσωπα που είναι μακριά γίνετε πιο βαθιά και με ρομαντική χροιά. Το τρίτο δεκαήμερο είναι πιο κατασταλαγμένο, ίσως ήρθε ο καιρός να βγάλετε κάποια συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον τόσο στην συντροφική σας ζωή όσο και στην ερωτική. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ξαφνική οικονομική βοήθεια από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ίσως να έχει σχέση και με ένα δάνειο ή κληρονομιά. Ερωτικά επίσης ίσως να υπάρχει μία σχέση που δίνει χαρά αλλά διαδραματίζεται σε επαγγελματικό χώρο και ίσως είναι κρυφή. Το δεύτερο δεκαήμερο θα μιλήσει για εργασιακά θέματα που στο παρελθόν δημιουργούσαν εμπόδια και διαψεύσεις, αν δεν παρασυρθεί από ανεδαφικές υποσχέσεις θα μπορέσει να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Το τρίτο δεκαήμερο προσπαθεί να στοιχειοθετήσει και να βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά της οικογένειας ή να διευθετήσει θέματα σπιτιού ή κληρονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Καλή εξέλιξη σε συνεργασίες που πρόσφατα φαινόταν ότι θα διαλυθούν. Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα σε τον/την σύντροφο, ανάμικτα συναισθήματα για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μεγάλη έμπνευση και λειτουργεί ενωτικά με την επικοινωνία του. Το τρίτο δεκαήμερο διευθετεί με γραπτό ή προφορικό τρόπο θέματα που αφορούν συνεργασίες ή συμφωνίες. Σταθεροποίηση σχέσεων είτε με το περιβάλλον είτε με συμβάσεις νομικές ή συμβόλαια. Αποκτήστε την σιγουριά που χρειάζεστε, έχετε την δυνατότητα κάνοντας τους σωστούς χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχουν μια αύξηση στα εισοδήματα που βγάζουν από την εργασία τους. Συναισθηματικό ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο που έχει ένταση, όμως η σχέση είναι κρυφή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μιλούν στα οικεία πρόσωπα για τα σχέδια που θέλουν να εφαρμόσουν στο χώρο εργασίας. Η καθημερινότητα έχει αυτό το διάστημα πιο πολύ επικοινωνία. Το τρίτο δεκαήμερο στις 17 και 18/5 προσπαθούν να κάνουν συμφωνίες για να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους. Ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που θα διεκδικήσετε την αύξηση που τόσο θα θέλατε από την μισθωτή εργασία σας. Σταθεροποιείτε την καθημερινότητα με την μείωση των εξόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Έρχεται ο Άρης απέναντι σας οπότε πρέπει να ενεργοποιηθείτε για να προλαβαίνετε καταστάσεις. Έντονη δημιουργικότητα και απρόσμενοι έρωτες για το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει σκοπό να αρχίσει να επικοινωνεί και να μοιράζετε με άλλους τις πνευματικές του αναζητήσεις, μια έμπνευση μπαίνει σε εφαρμογή, ίσως ήρθε ή ώρα υλοποιηθεί. Το τρίτο δεκαήμερο είναι σε θέση να κάνει συμφωνίες που θα έχουν διάρκεια. Το περιβάλλον θέλει να έχει επικοινωνία με εσάς. Οι προτάσεις που σας κάνουν είναι προς το δικό σας συμφέρον, αποδεχτείτε ένα δημιουργικό εγχείρημα γιατί μακροπρόθεσμα θα είναι αποδοτικό. Ίσως κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή καινούργια πράγματα κρατώντας όμως εσείς τις δικές σας σταθερές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Οι ανατροπές για εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου ήταν δύσκολες, όμως αυτή την εβδομάδα κάτι θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα, μπορεί να έχει σχέση με ακίνητα ή με αγαπημένα πρόσωπα μέσα στην οικογένεια. Επικοινωνία για οικονομικά θέματα με οικεία πρόσωπα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι αν αυτά που σας λένε είναι εφικτά. Το τρίτο δεκαήμερο σταθεροποιεί σχέδια που βρίσκονται στο παρασκήνιο, δηλαδή κρυφά από τα «αδιάκριτα μάτια», η ψυχολογική πίεση είναι μεγάλη, όμως πρέπει να αποδεχτείτε τις συνθήκες γιατί αργότερα κάτι καλό θα βγει.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ευχάριστες εκπλήξεις από το περιβάλλον θα έχετε οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ίσως έχει σχέση με μια πρόταση επιμόρφωσης ή μια ξαφνική επικοινωνία που θα σας χαροποιήσει. Το δεύτερο δεκαήμερο στις 16/5 θα κάνει ευχάριστες συζητήσεις και μικρές εξορμήσεις, σε ένα φόντο ρομαντικό. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνει συμφωνίες, να υπογράψει συμβόλαια. Σε πλαίσια ιδεολογικά με ομάδες, συλλόγους, συνδέσμους κτλ. σταθεροποιούνται τα πλαίσια που πρέπει να κινηθείτε. Επίσης προγραμματίστε  τώρα μετακινήσεις και επικοινωνία, κάντε το πλάνο σας για το επόμενο διάστημα με βάσεις ορθολογικές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ 12/5/2019 Απόψεις: Το τρίπτυχο »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online