ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ......

lifespeed.gr


Ηλίας Τσουτσοπλίδης

 

 

 

Τι υποκρισία μαστίζει αυτόν τον λαό! Ακούγοντας τόσους βουλευτές να οδύρονται για την αριστεία και την επιβράβευση του αξιότερου. Δεν έχουν λίγο συστολή; 
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ (κατάλληλο για κάθε περίπτωση): Ομολογία της αμαρτίας – μετάνοια – ταπείνωση – νέα αρχή (με πράξεις και όχι λόγια, γιατί ως γνωστόν με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια). 


Οι εκπρόσωποι του λαού μέχρι τώρα, ως γνήσιοι ανατολίτες, μόνο την Υποτίμηση διδάσκουν τους συνανθρώπους τους. Με υποτίμηση μοιράζουν τις θέσεις εργασίας και αποδέχονται τον ραγιαδισμό των από κάτω. Υπάρχει ποτέ περίπτωση, αυτό το ψυχολογικό υπόβαθρο να δώσει καλές υπηρεσίες με συστημικό τρόπο; Κανένα σύστημα αξιολόγησης δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Είναι όλα ψέματα. Την σημαία μας αυτοί την τσαλαπατούν δεκαετίες τώρα. Σύμβολο είναι η σημαία – ταπεινώνουν αυτά που συμβολίζει. Μόνο ως πανί τη χρησιμοποιούν, όποτε υπηρετεί την εξουσία τους. Ολοι τους. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με τον τρόπο τους, έτσι αντιμετώπισαν τη σημαία μας. Αν είσαι άριστος δεν έχεις καμία ελπίδα σε κανένα κόμμα. Για να μην αναφερθούμε στο ΚΚΕ που ιστορικά την έσκισε τη σημαία στα δύο και τη ΧΑ που με αυτήν και το σταυρό στην κορυφή χτύπαγε ως στειλιάρι τους μετανάστες. 


Οποιο παιδί σηκώσει τη σημαία, είτε με λαχνό, είτε με το μυαλό του, στην πορεία της ζωής του θα μάθει ότι στην Ελλάδα δεν θα αναγνωριστεί η αξία σου. Στο Δημόσιο έχεις μονοψήφιες πιθανότητες και στον ιδιωτικό τομέα το αφεντικό σου δεν θα αντέχει να βλέπει να αμείβεσαι πάνω από το ποσό που έχει στο μυαλό του ως πλαφόν, ώστε πάντα να είσαι αδύναμος στη ζωή σου.


Ειδικά η αντιπολίτευση έπρεπε να μη συζητάει τίποτε άλλο παρά το πώς θα αλλάξει αυτό το φαύλο σύστημα που η ίδια έχτισε, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να ακολουθεί εμπνεόμενη από το υπέροχο σύστημα νίκης του πρώτου. Η αρρώστια της υποκρισίας φαίνεται στους βουλευτές, αλλά είναι μέσα σε όλους μας. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί.

 

Εμείς είμαστε και οι καλοί και οι κακοί.


Καθρέφτη λοιπόν όλοι μας και θυμίαμα να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online