Το Θέμα της Κύπρου είναι εθνικό και όχι κομματικό....

lifespeed.gr


Πάνος Ιωαννίδης(Νομικός)

 

 

 

ΣΥΝΕΠΕΙΣ προς τη διαχρονική αυτή διακήρυξη μας και επειδή οι Τούρκοι έχουν υπερβεί το πλαίσιο της Εμπόλεμης Κατάστασης (Κατάπαυση Πυρός) και ακούμπησαν το πλαίσιο της Πολεμικής Κατάστασης (Απειλή Επίθεσης), ΕΧΟΥΜΕ το υπερκομματικό καθήκον να προτρέψουμε για την άμεση υλοποίηση των πιο κάτω:

  • Όλος ο νόμιμος Κυπριακός Λαός, υπεράνω κομματικών μικροτήτων και φιλοδοξιών, να συσπειρωθεί ως “ένας άνθρωπος” και να ενισχύσει έντιμα τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τη νέα τουρκική επέλαση κατά της Κυριαρχίας & Ανεξαρτησίας του ευρωπαϊκού μας Κράτους.
  • Τα Κόμματα και οι Οργανωμένοι Φορείς να τερματίσουν τους επιβλαβείς μονολόγους και να εντάξουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της καθολικής προσπάθειας για ΕΝΙΣΧΥΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας, για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου και για ΑΝΑΚΤΗΣΗ όλων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από κάθε νόμιμο Κύπριο Πολίτη.
  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποδείξει εμπράκτως, ότι συμπλέει με την καθολική επιθυμία για ισχυρό “Μέτωπο Αντίστασης” κατά της τουρκικής παρανομίας στο σύνολο της, εγκαθιδρύοντας “Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας” δεόντως στελεχωμένο και διεπόμενο από αρχές, που να εξασφαλίζουν την υπερκομματικότητα και σφαιρική αποτελεσματικότητα της αποστολής του.

Η πρωτοβουλία για άμεση υλοποίηση ανήκει αποκλειστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα πρόκειται για εξέλιξη, που -από μόνη της- θα αναπτερώσει το φρόνημα του Λαού και θα δώσει τα αναγκαία μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κύπρος, 24 Φεβρουαρίου 2018

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιδού η ευκαιρία! Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online