Συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο....

lifespeed.gr


Μαργαρίτα Μαυροειδή. Αισθητικός

 

 

 

 

 

 

 

Η σωστή φροντίδα του προσώπου μας είναι σημαντική και πρέπει να γίνεται καθημερινά για να έχουμε λαμπερό δέρμα.

Κάθε πρωί που πλένουμε το πρόσωπο μας απομακρύνεται η σκόνη οι ρύποι ,τα μικρόβια ακόμα και η λιπαρότητα με τα σωστά προϊόντα έτσι το προετοιμάζουμε για όλη την ήμερα.

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι ανάλογα με τον τύπο δέρματος που έχουμε να διαλέξουμε και το ανάλογο γαλάκτωμα. Υπάρχουν αρκετά είδη στο εμπόριο με διάφορα συστατικά και αρώματα, το προτιμότερο είναι να πάρετε με φυτικά συστατικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Οπότε κάθε πρωί αλείψτε το πρόσωπο σας με το γαλάκτωμα κάνοντας κινήσεις κυκλικές απαλά  ακόμα και στο λαιμό με κινήσεις προς προς τα πάνω. Ύστερα με τη βοήθεια ενός βαμβακιού βγάλτε το περισσότερο προϊόν και πλύνετε  καλά το πρόσωπο σας με νερό.

Από τη στιγμή που έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο βήμα το ph  της επιδερμίδας έχει πέσει και πρέπει να το επαναφέρουμε σε ουδέτερο με τη βοήθεια της λοσιόν.

Επιλέξτε για τόνωση και λάμψη ,τοποθετήστε ταμπονάριστα με ένα βαμβάκι.

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα ενυδατική ημέρας για ενυδάτωση και προστασία καλό είναι βέβαια  και η αντηλιακή για τον ήλιο .

Όμως πριν φτάσουμε στην κρέμα ημέρας μπορούμε μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα να βάζουμε ένα πίλινγκ για απολέπιση καιαφού ξεπλένουμε  καλά τοποθετούμε μια μάσκα καταπραυντική να μειωθούν οι κοκκινίλες που ίσως τυχόν έχουνε δημιουργηθεί .

 Εαν όμως θέλουμε να βγάλουμε τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα καλό είναι να επισκεφθούμε ειδικό για να μην αναπτυχθεί μόλυνση .

Αυτά είναι λοιπόν τα βήματα για καθαρό πρόσωπο ,περιποιηθείτε το πρόσωπο σας με προσοχή κι έτσι θα έχετε λαμπερό και καθαρό δέρμα .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόψεις: Δες το αλλιώς.... Χείρα βοηθείας... »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online