ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 25/6 – 1/7. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι δύναμη και ηρεμία μην ξεχνάτε να είστε αισιόδοξοι.

ΚΡΙΟΣ.  Οι συνεχόμενες ανατροπές στην καριέρα σας, σας έχουν εκνευρίσει, και το θέμα είναι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Εάν δεν υπερβάλετε με τα έξοδα μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία. Έχετε τις  διαφωνίες αλλά και τη συμπαράσταση της οικογένειας σας και αυτό σας τονώνει το ηθικό.

ΤΑΥΡΟΣ.  Οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα νομίζετε ότι όλα αλλάζουν γύρω σας, όμως πρέπει να μην αντιστέκεστε στην ανατροπή έτσι ώστε η προσαρμογή να γίνει πιο εύκολα. Οι υπόλοιποι προσέχετε λίγο τις υπερβολές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες όπως επίσης τις οικονομικές σπατάλες στον χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΣ.  Όλο σας το ενδιαφέρων στρέφετε στα οικονομικά. Ότι έχει να κάνει με σπουδές ή επαγγελματικά σεμινάρια θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα, μην υπερβάλετε στην καθημερινότητα σας. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι με την Πανσέληνο στις 27/6 οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών ίσως αισθανθούν λίγο δύσκολα ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Αν και έχετε κάποια πίεση από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, που ίσως σας χαλάσουν την διάθεση. Οικονομικά και ερωτικά είστε μες την υπερβολή, μην χάνετε τις οικονομικές ευκαιρίες και αποφύγετε τις σπατάλες. Ερωτικά μην κάνετε λάθος επιλογές αν και θα ζήσετε πολύ έντονες στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ.   Αλλαγές στον εργασιακό χώρο μπορεί να σας εκνευρίσουν, όμως είστε σε μια καλή περίοδο κατάλληλη να αναδείξετε την προσωπικότητα σας προσέχοντας τις υπερβολές. Στο χώρο του σπιτιού ή στην οικογένεια ίσως να υπάρξει μια μικρή ένταση. Επαγγελματική άνοδο. Συναισθηματική έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ο Κρόνος σου δίνει την ώθηση να βάλεις σε μια τάξη τα προσωπικά σου θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνετε καχύποπτοι γιατί αισθάνεστε ότι σας συκοφαντούν. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε μέσα από την δομή και το σύστημα θα υπάρχει και η λύση. Προσέχετε την υγεία σας όλα είναι ψυχοσωματικά.

ΖΥΓΟΣ.  Η πίεση και η αλλαγές στον οικείο χώρο σας είναι ο λόγος, ιδίως για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου, που δεν σας αφήνει να αναπνεύσετε ελεύθερα. Αντίθετα οι φίλοι οι ομάδες και η συναναστροφές σε συλλογικούς χώρους σας ευνοούν. Ερωτικές εντάσεις και ανταγωνισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Σαν πρώτη συμβουλή είναι να είστε ήρεμοι, μην υπερβάλετε ο περίγυρο σας γίνετε το κόκκινο πανί για εσάς και ξεσπάτε στην οικογένεια. Διάφορες ανατροπές με το ευρύτερο περιβάλλον θα σας ενοχλήσουν. Ενώ έχετε πολύ καλές προοπτικές επαγγελματικά κάνετε αυτό το διάστημα λάθος επιλογές. Επιλέξτε σωστά, μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή, καθώς και οι σχέσεις στο χώρο εργασίας στο τέλος της εβδομάδας υπάρχει αναστάτωση ιδίως εάν είστε των πρώτων ήμερων του ζωδίου. Συναισθηματικά μην υπερβάλετε και οργανώστε καλύτερα το που και το τι πρέπει να δώσετε, για να μπορέσετε να έχετε αποτελέσματα και στον ερωτικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Πρέπει να δείτε αν πήρατε πιο πολλές πρωτοβουλίες από αυτές που αντέχετε και τώρα απογοητεύστε. Προσφέρατε σε άτομα που δεν είχαν καθαρές προθέσεις και δέχεσαι τις συνέπειες των λάθος επιλογών. Το μάθημα το έχετε πάρει και δεν πρέπει να μείνετε εκεί. Θα είστε πρωταγωνιστές με την πανσέληνο μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Δύναμη και πειθώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Τόλμη και αγωνιστικότητα αλλά και αναπροσδιορισμός, βάζετε ένα φρένο γιατί πρέπει να ελέγξετε με ποιους συνεργάζεστε και επίσης μήπως όλο αυτό το διάστημα έχετε παραμελήσει τον σύντροφο σας; Στο τέλος της εβδομάδος και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα έχετε ένα ξέσπασμα λεκτικό, πιθανό για οικονομικούς λόγους. Έχετε επαγγελματικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ.   Όλη αυτή την περίοδο έχετε την τύχη μαζί σας, για αυτή την εβδομάδα να προσέξετε ξαφνικές ανατροπές με συγγενικά πρόσωπα ή περιβάλλον γενικά, που πολύ πιθανό να σας χαλάσουν την καθημερινότητα. Μερικά πράγματα ξεκαθαρίσματα είναι αναγκαία για να προχωρήσετε. Η καθημερινότητα είναι καλή όμως εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε κάτι διαφορετικό, μην υπερβάλετε όμως για να έχετε και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

           

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online