ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2/7 – 8/7.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι μία δημιουργική και ευχάριστη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Αφήστε να κυλήσει αυτό το διάστημα της πίεσης, εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί δεν θα λείψουν τα εμπόδια και χρειάζεστε ηρεμία. Κάθε ανατροπή είναι για να διαμορφωθεί η ζωή σας και να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες καταστάσεις. Έχετε την τάση αυτή την περίοδο να είστε πνεύμα αντιλογίας σε συλλογικούς χώρους. Απλά χαλαρώστε.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που είστε γεννημένοι αρχή του ζωδίου, δηλαδή από 21/4 έως και 30/4, θα έχετε να διαχειριστείτε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά, που θα σας αιφνιδιάσουν και στην πλειοψηφία τους δεν θα είναι ευχάριστα. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και όλα θα πάνε καλά. Οι υπόλοιποι του ζωδίου έχετε μεγάλη εύνοια επέκτασης και επίτευξη στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΣ.  Η προσοχή σας θα στραφεί στα οικονομικά έχετε ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες ώστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, όπως ρυθμίσεις με το δημόσιο, κληρονομιές κτλ. Μην μπείτε στην διαδικασία διενέξεων για φιλοσοφικά ζητήματα ή με ανθρώπους του εξωτερικού. Οργανώστε τις αποδράσεις σας για μακρινούς προορισμούς. Υπάρχουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Αν και επιμένω ότι είναι μία καλή περίοδο για εσάς εν τούτοις, η διαμάχη με τον σύντροφο ή με συνεργάτη ίσως σας απογοητεύσει. Κατά τα άλλα είστε σε μία διάθεση δημιουργίας και η τύχη είναι με το μέρος σας, σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά τον έρωτα και η διασκέδαση δεν θα  λείπει. Προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα ώστε να αποφύγετε οριστικές ρίξεις.

ΛΕΩΝ.  Όλα είναι με το μέρος σας η επικοινωνία, η φήμη και η γοητεία. Δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε της ευκαιρίας. Εσείς του πρώτου 10ημέρου αποφύγετε τις μεγαλοστομίες με τους συντρόφους και στενούς συνεργάτες αν και έχετε πλεονέκτημα, μην υπερβάλετε. Είναι μια εποχή που μπορείτε να βάλετε στόχους και να τους πετύχετε και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Θα χρειαστεί σε κάποια θέματα να κινηθείτε με μυστικότητα είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά. Βάλτε σε μία δομή τις σκέψεις σας και αρχίστε να πραγματοποιείται τα σχέδια σας. Να έχετε στο μυαλό σας ότι πίσω από την πλάτη σας ίσως λέγονται κακοήθειες, που όμως δεν σας αγγίζουν. Σημαντική βοήθεια από τους γύρω σας για τους στόχους που από καιρό έχετε στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ.  Ενώ οικονομικά μπορείτε να έχετε εύνοια, στις διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες που με το πέρασμα αυτής της εβδομάδας πιθανόν να αμβλυνθούν. Μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τα συναισθηματικά σας διότι δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Άλλο ένα αγκάθι αυτό το διάστημα είναι τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας που σας ρίχνουν την διάθεση. Πολύ καλή επικοινωνία και εύνοια σε συλλογικούς χώρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Η αισιοδοξία δεν λείπει, οι επεκτάσεις είναι πολλές ,τόσες που όμως μερικές φορές προκαλούν αντιπαραθέσεις με τα οικία σας πρόσωπα, έτσι μπορεί να μην αποφύγετε την γκρίνια. Έχετε τον Δία που μπορεί να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα. Πολλές φορές κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας ο περίγυρος σας ή νεαρά άτομα στην ηλικία θα σας πηγαίνουν κόντρα, εξηγήστε τις προθέσεις σας και θα σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ότι έχει σχέση με τα οικονομικά συνεχίζει και σας απασχολεί, οι συναλλαγές με το εξωτερικό γίνονται με εμπόδια ή οι σπουδές απαιτούν μεγάλη προσοχή. Οι μετακινήσεις πρέπει να είναι καλά οργανωμένες ώστε να μην έχετε ταλαιπωρία και εκνευρισμό. Επίσης να αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και αν δεν αμελήσετε τις γραφειοκρατικές υποθέσεις  σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Του πρώτου 10ήμερου συνεχίζετε να αισθάνεστε πιεσμένοι από τον Κρόνο, σαν προσωπικότητες ή η ζωτικότητα σας είναι πεσμένη, θα θέλατε ίσως να μείνετε λίγο μόνοι. Από την άλλη πλευρά όμως η ζωή σας ωθεί να προχωρήσετε, έχετε τόσα θέματα να τακτοποιήσετε που δεν αναβάλλονται. Ο σύντροφος ή οι στενοί σας συνεργάτες έχουν το βλέμμα τους σε εσάς. Προσοχή στα οικονομικά και ιδίως σε αυτά που έχουν σχέση με δημόσιο ή τον σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Επαγγελματικά εάν και αγωνίζεστε έχετε να αντικρούσετε και τους δικού σας ανθρώπους που έχουν ανάγκη την προσοχή σας. Προσοχή μην χάσετε μια ευκαιρία ή στον αντίποδα μήπως έχετε επενδύσει σε λάθος αντικείμενο ή ανθρώπους επαγγελματικά. Η καριέρα σας έχει να σας δώσει πολλά είναι η εποχή και περισσότερο την άλλη εβδομάδα (γιατί αυτή την εβδομάδα έχουμε νηνεμία) που θα σας αποκαλύψει την αλήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ.  Θα έχετε μια όμορφη εβδομάδα με στόχους να μεθοδεύονται, με την Σελήνη να σας φέρνει στο προσκήνιο. Μην υπερβάλετε όμως έχετε την τύχη με το μέρος σας ,άλλα μην πάτε κόντρα στο σώμα σας ,είναι κάτι που σας προειδοποιεί από καιρό και μπορεί να σας ενοχλήσει τώρα. Παρασκηνιακά κινούνται κάποια πρόσωπα στο χώρο εργασία σας, να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.    

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online