ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 9/7 – 15/7. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, κάθε αλλαγή είναι για καλό.

ΚΡΙΟΣ.  Δυνατότητες επαγγελματικής σταθεροποίησης που θα ενισχύσει  και τα οικονομικά σας, άλλα και έξοδα. Μην υπερβάλετε και αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με ανθρώπους που τους θεωρείτε διαφορετικούς από εσάς. Προσοχή σε ρίξεις στην οικογένεια και απώλεια ακινήτων, ίσως κάτι πρέπει να τελειώσει με οριστικό τρόπο για εσάς του έχετε γεννηθεί 10-11-12/4.

ΤΑΥΡΟΣ.  Πραγματικά θα θέλατε να βρείτε την ηρεμία για να προχωρήσετε, υπάρχουν όμως κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες  που σας εκνευρίζουν ,άλλες φόρες είναι τα έξοδα και άλλες φόρες η προσωπική σας τάση για ανεξαρτησία. Έχετε όμως  αυτή την εβδομάδα πολύ καλές προοπτικές και ερωτικά αλλά και οικονομικά να βελτιώσετε την ζωή σας. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Στα οικονομικά θα έχετε θετικές εξελίξεις, τόσο από την εργασία σας, όσο και από βοήθεια που θα έχετε από τρίτους. Στο χώρο εργασίας όμως καλό θα ήταν να μην εκνευρίζεστε χωρίς λόγο. Μην εξανεμίζεται τα χρήματα σε πράγματα που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι καλή η ψυχολογία σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας καλό θα ήταν οι τυχοδιωκτικές τάσεις να αποφεύγονται και στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά καθώς υπάρχει μια τάση υπερβολής. Όμορφες στιγμές με την παρέα σας και με νεαρά άτομα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Οι εξελίξεις και οι αλλαγές όμως για εσάς που έχετε γεννηθεί 12-13-14/7 δεν θα είναι εύκολες, διότι εγείρουν τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων. Προσοχή και στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ.  Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στην αρχή της εβδομάδας με την οικογένεια και μην ενεργήσετε επιπόλαια σε ότι αφορά ακίνητα. Τα οικονομικά σε συνεχή άνοδο καθώς και η επαγγελματική καταξίωση που την συνοδεύει. Σταθεροποίηση συναισθηματική όπως και καλή επικοινωνία. Η έκλειψη μας δείχνει κρυφές ενέργειες για νέα ξεκινήματα. Προσοχή γιατί ο οργανισμό σας έχει εξαντληθεί, μπορεί να έχετε ανάγκη από ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Υπερβολές και συκοφαντίες ανακαλύπτετε από το στενό σας περιβάλλον  και ίσως να προβείτε σε αντιπαράθεση λεκτική. Κατά τα άλλα έχετε όλα τα όπλα για να αναδειχθείτε με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και την έκλειψη να μην είναι αρνητική για εσάς. Υπάρχει συμπάθεια από ομάδες ανθρώπων που σας βοηθούν. Τα μακρινά  και ξαφνικά ταξίδια θα είναι ευχάριστα, ή άνθρωποι με μια άλλη κουλτούρα σας ελκύουν.

ΖΥΓΟΣ.  Κρίση περνά η καριέρα σας ,η έκλειψη επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί 12-13-14/10 που αισθάνεστε και το βαρύ κλοιό της οικογένειας. Άνθρωποι που βρίσκονται μακριά σας βοηθούν, αλλά και μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία σας στηρίζουν.  Στην αρχή της εβδομάδας μην υπερβάλετε και προετοιμάστε καλά ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ότι έχει σχέση με ανώτερη γνώση-σεμινάρια, ώστε να μην αγχωθείτε στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Εκτός από αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου που θα αντιμετωπίσουν ξεσπάσματα είτε δικά τους, είτε από την οικογένεια και τον σύντροφο ή στενούς συνεργάτες, οι υπόλοιποι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αρκεί, να μη είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Οι φιλίες και οι ομάδες ενισχύουν την προσωπικότητά σας και μέσα από αυτούς μπορεί να γνωρίσετε ερωτικό σύντροφο. Οι σπουδές ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Πάλι τα οικονομικά στο προσκήνιο που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, άλλα εκτός από αυτά έχετε και ένα παρασκήνιο από το εξωτερικό ή δυσκολεύεστε με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσάς. Πολύ πιθανόν κάποια έσοδα που περιμένατε να αργήσουν ή να μην έρθουν και δεν μπορείτε να τα διεκδικήσετε. Στο τέλος της εβδομάδας επιτέλους βάζετε σε μία σταθερά τα οικονομικά σας και αισιοδοξείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Κάποια μετακίνηση με μακρινό προορισμό σας αγχώνει και δεν έχετε άδικο, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αλλά και εσείς υπερβάλετε και βάζετε τα πάντα στο μικροσκόπιο. Στην συνέχεια ομαλοποιούνται οι καταστάσεις και το κλίμα είναι καλύτερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί, 9-10-11-12/1 θα βιώσετε ανατροπές σε συνεργασίες και δεσμεύσεις π.χ. γάμος. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσετε γιατί θα έχει μόνιμο χαρακτήρα η αλλαγή.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Τα θέματα της καριέρα σας γίνονται αντικείμενο διαμάχης μεταξύ εσάς και των συνεργατών σας ή στην άλλη περίπτωση με τον σύντροφο. Αυτό που θα σας δώσει μια ανάσα στα οικονομικά θα είναι η οικογένεια με μορφή δανείου ή κληρονομιάς. Κρυφές οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις μπαίνουν σε μια βάση και σταθεροποιούνται. Γενικά να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μην εξάπτεστε εύκολα γιατί έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Τα εργασιακά θέματα είναι αυτά που σας προκαλούν εκνευρισμό στην αρχή της εβδομάδας, όμως είναι προσωρινό. Πολύ θετική η αντιμετώπιση που θα έχετε από τον σύντροφο ή τους άμεσα δικού σας ανθρώπους. Ένα διάστημα που θα περάσετε ευχάριστα με τις παρέες σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείτε να ταξιδέψε και να οργανώσετε με επιτυχία ένα ταξίδι ακόμα και σε μακρινό προορισμό.    

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online