Αφιέρωμα στο 52ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της ΕΣΕΤ στην Αιδηψό (11-13 Μαΐου 2018) - Ηλεκτρονικό τεύχος free

lifespeed.gr


Πάρη Ντελκή Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Μια συνηθισμένη κίνηση όταν ολοκληρώνεται ένα συνέδριο είναι να καταγραφούν τα πρακτικά και να δημοσιευτούν, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν μια εικόνα των εισηγήσεων και των εργασιών του συνεδρίου. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτή  η προσπάθεια ξεκίνησε από την Ένωση  Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (11-13 Μαΐου 2018) στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος και το 52ο Συνέδριο της ΕΣΕΤ, να διεξαχθεί στον τόπο μου στην Αιδηψό.

 

Σε αυτό το συνέδριο για πρώτη φορά έγινε ένα σημαντικό βήμα. Εργάστηκαν ταυτόχρονα, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, καθηγητές Πανεπιστημίου, (Πάντειο, Αριστοτέλειο, Πανεπιστήμιο Χίου, Κύπρου), φοιτητές από το τμήμα δημοσιογραφίας του Πάντειου Πανεπιστημίου καθώς και μαθητές της Β΄ Λυκείου από τα σχολεία Ιστιαίας, Λ. Αιδηψού και Γουβών, δημιουργώντας το δημοσιογραφικό εργαστήρι.

 

Δίπλα στην ΕΣΕΤ, τόσο στη διοργάνωση όσο και στην υλοποίηση του συνεδρίου στάθηκαν αρωγοί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού, ο ΟΛΝΕ, η ΕΤΑΔ, η ΕΙΕΤ. Το ξενοδοχείο «Θέρμαι Σύλλα» που φιλοξένησε αφιλοκερδώς τις συνεδριακές εργασίες, το ΚΤΕΛ Εύβοιας για τις μετακινήσεις των συνέδρων, τα ξενοδοχεία «Αρτεμίσιον», «Ερμής» και «Ευστράτιος» για την φιλοξενία τους, όπως ευχαριστούμε και τις ταβέρνες «Το στέκι του Δροσίνη» στις Γούβες, την Ταβέρνα «Αλεξίου» στον Άγιο και την παραθαλάσσια ταβέρνα της Στέλλας και του Λάμπρου στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, για την διατροφή και διασκέδαση των συνέδρων.

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Λυμπέρη για την ξενάγηση στα Λιχαδονήσια, τον πρ. Δήμαρχο Αιδηψού –γεολόγο Πολυχρόνη Ματάκια, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Κοντζιά για την ξενάγηση - οδοιπορικό από Αιδηψό μέχρι και Αρτεμίσιο, τον ιερέα π. Γ. Γρεμμενά για την υποδοχή και ξενάγηση στην Παναγία Ντινιούς,  τον στρατιωτικό Γιάννη Πλατιά, για την ιστορική αναφορά στην ναυμαχία του Αρτεμισίου, την  Πρόεδρο του Μουσείου «Φίλοι του Μουσείου του Γ.Δροσίνη» Ελένη Βαχάρη και την Διευθύντρια του ΕΟΤ Τάρσα Γκίκα, για την περιήγηση και ενημέρωση στις πηγές της Αιδηψού.

 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της ΕΣΕΤ, ευχαριστούμε την ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι, την Ε.& Δ.Κόντος Α.Ε. για την συνδρομή τους, όπως και τις επιχειρήσεις: Τάκογλου, Μαχαιράς, Δημητρίου, Κυριακού, Λευτέρης Κατσαντώνης», Συκάτες Γεύσεις», Κρόκος Κοζάνης.

 

Με την ευχέρεια έκδοσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας palmosev.gr, ανέλαβα ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου να εκδώσω ένα επετειακό τεύχος, αφιερωμένο σε όλους όσους συνεργάστηκαν, βοήθησαν, φιλοξένησαν, στήριξαν, παρακολούθησαν το συνέδριο και για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του 52ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου που έγινε στην Αιδηψό 11-13 Μαΐου 2018.

 

Έτσι μπορείτε να περιηγηθείτε, ξεφυλλίζοντας το τεύχος και να διαβάσετε όλες τις εισηγήσεις των συνέδρων, παρακολουθώντας αντίστοιχα και τα ανάλογα video, στην άνεση του σπιτιού σας, στο laptop,στο tablet ή ακόμη και στο κινητό σας.

 

https://www.palmosev.gr/afieroma-sto-52o-panellinio-simosiografiko-synedrio-tis-eset-stin-aidipso-11-13-maioy-2018-ilektroniko-teychos-free/

Πάρη Ντελκή

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online