ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 27/8 – 2/9... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι μια εβδομάδα που η δημιουργία θα είναι η χαρά και η αυτοπεποίθηση σας. Συμβουλή, μην ακούτε τα λόγια αλλά από κρυπτογραφήστε τις πράξεις.

ΚΡΙΟΣ.  Αυτό το διάστημα έχετε μια τάση να γίνεστε απαισιόδοξοι, μήπως επειδή είναι τέλος του καλοκαιριού; Άλλη μια τάση του έχετε είναι να γίνεστε λίγο εριστικοί είτε με τους ερωτικούς συντρόφους ή στην άλλη περίπτωση με τα παιδιά. Τα λάθος συμπεράσματα είναι πολύ πιθανά αυτή την εβδομάδα για αυτό δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Έχετε ακόμα μερικές μέρες για να ξεκουραστείτε, αφήστε για αργότερα τις επενδύσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Τα οικογενειακά θέματα σας απασχολούν και θέλετε να βρείτε λύσεις, όμως δεν βλέπετε ακόμα καθαρά, θα σας έλεγα για αυτό το διάστημα να αποστασιοποιηθείτε. Θέλετε να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν αλλά οι υποχρεώσεις είναι ακόμα πολλές, είστε σε περίοδο που θέλετε να σταθεροποιήσετε τις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξη. Νομικά θέματα ή συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων είναι ένα αγκάθι που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα, μπορεί να υπάρξει αντιπαράθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Πολλά μπορεί να σας έχουν τάξει σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα, τώρα όμως πολλά από αυτά δεν πραγματοποιούνται και υπάρχουν παρεξηγήσεις. Στο χώρο εργασίας να είστε προσεκτικοί και να μην ασχοληθείτε καθόλου με διαδόσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο περίγυρος  πχ συγγενείς, γείτονες κτλ ίσως να σας κρατούν κάποια μυστικά. Έχετε δυνατότητα να υπερβείτε τις φοβίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ταξίδια και μετακινήσεις για αναψυχή σας έβγαλαν από την ρουτίνα, όμως δεν πρέπει να υπερβάλετε στα έξοδα γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προστριβές με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Θα έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις και ίσως κάποιες μικρές διαδρομές να σας χαλάσουν την διάθεση. Προσοχή στις μετακινήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ηρεμήστε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ.  Υπερβάλετε σε μεγάλο βαθμό και αυτό έχει ενταθεί με την επικοινωνία που έχετε με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένεια σας. Θέματα που αφορούν ακίνητα σας απασχολούν.  Ίσως πρέπει να ψάξετε πίσω από τα ψιλά γράμματα πριν αποφασίσετε για ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά. Είναι μία εβδομάδα που η επικοινωνία σας στην καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς και οι καθημερινές μετακινήσεις σας κουράζουν. Όμως είναι μια μεταβατική περίοδο και όχι κάτι πάγιο, έρχονται  καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΝΟΣ.  Η προσωπικότητα σας είναι έντονη ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας και έχετε πολλές ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας εσείς που έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα. Γίνεστε λίγο επιθετικοί με τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις για να φτάσετε στους στόχους σας. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί μυστικά να διαπραγματευτείτε θέματα σχέσεων και οικονομικά ή κάτι σας κρύβουν σύντροφος και συνεργάτες. Προσοχή και στα οικονομικά. Έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας αν δείτε καθαρά χωρίς τα (μαύρα γυαλιά).

ΖΥΓΟΣ.  Αναπροσδιορίζετε τις απόψεις για μια παρέα ή μια ομάδα και γίνεστε λίγο υπερβολικοί. Στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας γίνονται διάφορες αλλαγές σε σχέση με μετακομίσεις που θα θέλατε να κάνετε και συζητήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η καθημερινότητα είναι λίγο θολή και αυτό σας κουράζει, για αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας και μην μελαγχολείτε χωρίς λόγο. Θέλετε να ανανεώσετε το περιβάλλον που ζείτε αλλά αυτό απαιτεί μεγάλη δαπάνη. Κάντε σωστές επιλογές μην λέτε σε όλους τα μυστικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Συζητήσεις για την καριέρα σας με άτομα κύρους θα σας κουράσουν λόγο της έντασης που θα επικρατήσει. Το πιθανότερο είναι ότι και το οικείο περιβάλλον ίσως να διαφωνήσει με τις επιλογές σας σε επαγγελματικά θέματα, όμως γενικότερα οι σχέσεις με την οικογένεια σας θα έχουν μια τελευταία κρίση και μετά θα εξομαλυνθούν. Αποφύγετε τις εντάσεις με τον περίγυρο σας, και  τακτοποιήστε νομικά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Έχετε την δυνατότητα να ανακάμψετε μετά από μια πιο αισιόδοξη στάση στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι στόχοι είναι για να τους πετυχαίνουμε, όμως όχι αυτή την εβδομάδα που είναι προπαρασκευαστική. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και για να τα καταφέρετε κάνετε υπερβολές δεν είναι η ώρα για επενδύσεις. Κρατήστε ακόμα την διάθεση για ταξίδια και αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον. Όταν εκνευρίζεστε πολλές φορές αυτό το διάστημα είναι για οικονομικά ή για θέματα στον χώρο της εργασία σας. Νομικά ή φορολογικά θέματα θέλουν προσοχή. Έχετε περιθώρια ανάπτυξης εάν δείτε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Όλα εν κρυπτό, ή κάτω από καθεστώς υπερβολής, τίποτα από αυτά τα δύο δεν βοηθά να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις η σοβαρές συζητήσεις είναι απαγορευτικές αυτό το διάστημα. Για την σταδιοδρομία σας θα κουβεντιάσετε αυτό το διάστημα και για τα οικονομικά σας επίσης, όμως δεν πρέπει να παρθεί καμία απόφαση η επιπόλαιες κινήσεις δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα. Ο Άρης κάνει και πάλι εσάς στο τέλος του ζωδίου να δράσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες. Σε έντονη κινητικότητα για να πετύχετε τους στόχους σας το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Συζητήσεις για την καριέρα και τα ερωτικά θέματα επανέρχονται αυτές που είχατε αφήσει στην μέση στις αρχές Αυγούστου, και για άλλη μια φορά ζητούν απάντηση οι συνθήκες όμως δεν είναι κατάλληλες. Παρόλα αυτά δρομολογούνται εξελίξεις στον τομέα της καριέρας που διαγράφουν αλλαγές. Μην υπερβάλετε και ακούστε και μια άλλη γνώμη, χωρίς και πάλι να αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Προσοχή σε νομικά θέματα. Καλό είναι να είστε τυπικοί και ήρεμοι. Σχεδιάστε το μέλλον σας γιατί έχετε όλα τα εφόδια.

ΙΧΘΥΕΣ.  Δεν υπάρχει ρουτίνα στην καθημερινότητα μερικές φορές ούτε και έλεγχος. Σχεδιάστε καλύτερα στις μετακινήσεις σας σε πιο μακρινούς προορισμούς ή σχεδιάστε καλύτερα τους στόχους που έχετε επιλέξει διότι θα υπάρχουν κάποιες αναποδιές. Να είστε αισιόδοξοι και να προσέχετε την υγεία σας και τις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Κάποιοι από μια ομάδα ή σύλλογο ή παρέα θα σας εκνευρίσουν. Όλα θα πάνε καλά αν κατανοείτε καλύτερα αυτά που σας λένε και δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις.                                                    

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online