ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 3/9 – 9/9... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι μια ευχάριστη εβδομάδα γεμάτη ζωντάνια και αισιοδοξία. Βάλτε στόχους και πραγματοποιήστε τους αυτό το φθινόπωρο.

ΚΡΙΟΣ.  Μπορείτε να αξιοποιήσετε και επαγγελματικά αλλά και οικονομικά θέματα που θα προκύψουν ίσως με ένα ευχάριστο ξαφνικό τρόπο. Αφήστε λίγο τον εαυτό σας να φλερτάρει στην αρχή της εβδομάδας, χωρίς να ξεχνάτε και τις συναναστροφές που είναι απαραίτητες για την αξιοποίηση επαγγελματικών στόχων. Προς το τέλος της εβδομάδας οι δικοί σας στόχοι δεν θα συνάδουν με αυτές των στενών συνεργατών σας ή του συντρόφους, προσοχή στις ρίξεις των σχέσεων αφόρα περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί 17-20/4 .     

ΤΑΥΡΟΣ.  Πρέπει να γίνετε πιο μεθοδικοί και  τυπικοί αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε πιο καλά τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας επαγγελματικά ή οικονομικά. Μια ομάδα ανθρώπων που έχουν την ιδιότητα φίλων ή συλλόγων κτλ ίσως να μην σας σπρώχνουν προς την σωστή κατεύθυνση, οπότε μην ανοίγεστε. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας δώσουν καλά αποτελέσματα για να συνεχίσετε τα σχέδια που δεν προχωρούσαν μέχρι τώρα. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος δεν θα αποφύγετε τις συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν διαφορετική νοοτροπία από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η καθημερινότητα γίνετε πιο ευχάριστη στο χώρο του σπιτιού ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται και τις ιδέες σας. Στο οικείο σας περιβάλλον θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ίσως να γίνουν μικρές αλλαγές ή συζητήσεις που θα σας είναι ευχάριστες. Ταυτόχρονά με την άνεση να εκφράζεστε έχετε και την τάση να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους με ένα τρόπο που απορρέει από δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Προσοχή στα οικονομικά σας υπάρχει ένα ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί από 19-21/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ο κοινωνικός σας περίγυρος σας εκπλήσσει ευχάριστα, αλλά και εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και οι στόχοι σας είναι πιο (προχωρημένοι) πάντως γενικά βγαίνετε από τα καθιερωμένα. Λίγο προσοχή μην παρασυρθείτε γιατί δεν είστε συνηθισμένοι σε τόσο μεγάλες αλλαγές. Μπορεί να θέλετε να πάρετε αποφάσεις για κάποια συνεργασία ή να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας. Προσοχή στην αντιπαράθεση με τον σύντροφο για οικογενειακά θέματα ή προβλήματα στο χώρο του σπιτιού η γεννημένοι 19-22/7.

ΛΕΩΝ.  Η κινητικότητα σε εσάς είναι έντονη για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, οι προτάσεις και οι μετακινήσεις θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Άλλα και εσείς θα έχετε σχέδια που πραγματοποιούνται μέσω ανθρώπων που είναι διαφορετικοί από εσάς, όμως έχουν κύρος και σας βοηθούν στην καριέρα σας. Στο εργασιακό περιβάλλον γίνονται σοβαρές συζητήσεις και παίρνονται αποφάσεις υπέρ σας. Πρέπει να είστε λίγο φειδωλοί στα έξοδα και να προσέχετε μην σας εκμεταλλευτούν ή να μην ρισκάρετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί 19-23/8 ίσως ο χώρος εργασίας να γίνει αιτία για αντιπαραθέσεις με τον περίγυρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μιλάτε ακατάπαυστα, μετακινήστε και συνέχεια γνωρίζετε καινούργια πράγματα και καταστάσεις. Θέλετε να πάρετε αποφάσεις για σχέσεις και οι συζητήσεις γίνονται σε προσωπικό επίπεδο, άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας από εσάς θα σας δώσουν ιδέες που πρέπει να αξιοποιήσετε. Προσοχή να μην εκμεταλλευτούν συνεργάτες ή σύντροφός πληροφορίες που εσείς έχετε δώσει. Μέσα από συζητήσεις παίρνετε αποφάσεις και βγάζετε συμπεράσματα σε σχέση με την οικογένεια ή το χώρο του σπιτιού. Οι στόχοι σας είναι διαφορετικοί από ότι πρότινος. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου προσοχή στα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ.  Μυστικές επαφές και τάση να μιλάτε για τις φοβίες σας και τα κρυφά σας σχέδια, αποφέρουν καρπούς, γιατί μπορείτε να απελευθερωθείτε από διάφορα ψυχολογικά θέματα που έχετε. Επίσης κάποια κρυφά έσοδα ή κάποια ηθική στήριξη θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Η οικογένεια για σας έχει την μεγαλύτερη προσοχή, αυτή την εβδομάδα κάποια πράγματα σταθεροποιούνται και παίρνονται αποφάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσετε να βλέπετε καθαρά και να μην ρίχνετε πάντα το φταίξιμο στην οικογένεια ή στην πατρίδα πχ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Πολλές συζητήσεις για να μπείτε σε ένα σύλλογο μια ομάδα που θα σας ευνοήσει να έχετε άνοδο στον κοινωνικό σας χώρο και όχι μόνο. Δείξτε ότι έχετε την ψυχραιμία που χρειάζεται και την δύναμη να προωθήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας χωρίς να γίνεστε εριστικοί. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Ομάδες ανθρώπων θα σας στηρίξουν και θα έχετε καινούργια άτομα δίπλα σας που όμως εσείς πρέπει να τους φέρετε κοντά σας με την πειθώ του λόγου σας. Δεν σας κρύβω ότι μικρές απογοητεύσεις θα πάρετε από τον περίγυρο σας όπως γείτονες ,συγγενείς κτλ. και αυτό θα σας εκνευρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Πρόοδο διαφαίνεται στα επαγγελματικά, κάτι που σας κάνει πιο αισιόδοξους γιατί μέχρι πρότινος κάνατε μεγάλη υπερπροσπάθεια να καταφέρετε την ισορροπία στα οικονομικά σας. Φαίνετε τώρα να υπάρχει μια σταθεροποίηση στα μέσα της εβδομάδος και μπορείτε να κάνετε κάποιες συμφωνίες ή να αυξήσετε τα έσοδα σας ειδικά αν ασχολείστε με εμπόριο ή μετακινήσεις ή ΜΜΕ κτλ. Ακόμα όμως δεν πρέπει να υπερβάλετε στα έξοδα. Πιθανό είναι να δυσανασχετείς από μια ομάδα ανθρώπων που δεν βοηθά την οικονομική εξέλιξη σου, αυτό αφόρα ποιό πολύ εσάς που είστε γεννημένοι 18-21/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ότι αφόρα θέματα επιμόρφωσης εξελίσσονται ομαλά υπάρχει μια δυναμική που βοηθά σε αυτό το επίπεδο. Μετά από μια περίοδο ανασφάλειας ανακτάτε λίγο την αυτοπεποίθηση για την έκβαση των προσωπικών σας θεμάτων, όπως τα αισθηματικά γιατί παίρνετε θετικά μηνύματα, εάν έχετε παιδιά τότε θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα η εξέλιξη ενός παιδιού. Μην εμπιστεύεστε ακόμα το περιβάλλον σας γιατί δεν έρχεται καθαρή εικόνα για αυτό, προτιμήστε να μην κάνετε συμφωνίες για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Συναντήσεις που είναι κρυφές κατά κάποιο τρόπο έχουν καλή εξέλιξη για την είσοδο σας σε μια ομάδα πχ  σε μια εταιρεία. Τακτοποιούνται εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τον οικείο χώρο σας, μετά από συζητήσεις που φέρνουν αποτέλεσμα. Αυτό θα σας ηρεμήσει ώστε να ασχοληθείτε απερίσπαστα με τα επαγγελματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να προσέχετε αυτό το διάστημα συμφωνίες για οικονομικά θέματα, καλό θα είναι να περιμένετε λίγο ακόμα ώστε να μην εξαπατηθείτε, όχι όμως άπρακτοι είστε στο επίκεντρό μια συλλογική προσπάθεια που απαιτεί την αμέριστη προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Εσείς και οι άλλοι είναι το μπλέξιμο της εβδομάδας, δεν βλέπετε καθαρά, θέλετε να συζητήσετε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς όμως δεν έχετε καθαρή εικόνα και το πιθανότερο είναι να μην ευθύνονται οι άλλοι για αυτό. Θα σας έλεγα να περιμένετε να ξεκαθαρίσετε πρώτα τι ακριβώς εσύ θέλετε γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή τους  στενούς συνεργάτες. Μπορείτε όμως σε συλλογικό επίπεδο να έχετε λύσεις και ευχάριστες εξελίξεις και συμφωνίες στα μέσα της εβδομάδας. Όλη αυτή η αντιφατικότητα σας εκνευρίζει, απλά πρέπει να ξεκουραστείτε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online