Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 22 – 28/10... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Κάντε μια ευχή, που να βγαίνει από την καρδιά σας, αφήστε το μυαλό απέξω, το μυαλό χρησιμοποιήστε το μετά για να λύσετε καμιά εξίσωση.             

ΚΡΙΟΣ.  Θα πρέπει για άλλη μια φόρα να σας κατατάξω σε δύο ομάδες. Εσείς λοιπόν που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, δεν προλαβαίνετε τα έξοδα που σας αποκαλύπτουν. Δηλαδή ότι πρέπει να διευθετήσετε υποχρεώσεις που αφορούν δημόσιο και κληρονομικά όπως και ότι έχει σχέση με τράπεζες κτλ. Όλες αυτές λοιπόν οι υποχρεώσεις  που δεν της περιμένατε, σας δημιουργούν εκνευρισμό, όχι ότι δεν προϋπήρχαν απλά εσείς τώρα τις μαθαίνετε. Ευτυχώς κάπου εκεί σας έρχεται μια οικονομική βοήθεια από ένα άτομο μεγαλύτερο στη ηλικία ή από ένα άτομο κύρους. Ενώ οι υπόλοιποι σταθεροποιήστε μέσα από μυστικές συμφωνίες, οικονομικές πιο πολύ, αλλά και συμφωνίες για ότι αφορά την καριέρα σας. Έχετε επαγγελματικές προτάσεις και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να σκεφτείτε τι σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ.  Ανατροπές και νευρικές εντάσεις προκαλούνται από τους άμεσους συνεργάτες και από την/τον σύντροφο σας, πρέπει να έχετε την υπομονή και την ηρεμία για να αντιμετωπίστε αποκαλύψεις που σας κοστίζουν και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Ευτυχώς θα έχετε την βοήθεια από τους ομοϊδεάτες σας. Όποιοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου οφείλετε να συγκρατήσετε την παρορμητικότητα σας. Εσείς που είστε γεννημένοι από 1/5 – 21/5  έχετε την δυνατότητα να κάνετε συμφωνίες και να διαπραγματευτείτε για κάποια συνεργασία, επίσης μπορείτε με άνεση να εκφράσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τους στόχους και την καριέρα σας στην αρχή της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η ψυχική σας ηρεμία είναι το ζητούμενο αυτή την εβδομάδα για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Όχι τίποτα άλλο παρά μόνο για να διαφυλάξετε την υγεία σας. Έχετε αφήσει απωθημένα και φοβίες για πολύ καιρό κρυμμένα, οπότε αυτά μπορεί να βγουν σαν ένα μεγάλο κύμα, βάλτε «κυματοθραύστες» και μην υπερβάλετε. Η καθημερινότητα στο επίκεντρο. Συζητήσεις στον εργασιακό χώρο θα σας ευνοήσουν αν είναι μυστικές. Υποστήριξη θα βρείτε από μεγαλύτερο άτομο στην ηλικία που σας στηρίζει οικονομικά ή σε θέματα υγείας. Βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Επικοινωνείτε και εκφράζετε της απόψεις σας σε άτομα που τους έχετε εμπιστοσύνη, το αποτέλεσμα είναι να  βρίσκετε ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ξαφνικές εκπλήξεις και αποκαλύψεις από ομάδες ανθρώπων που έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Αλλαγές προμηνύονται μετά από αυτές τις αποκαλύψεις  και σε ερωτικό επίπεδο αλλά και αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Συζητήσεις για σταθεροποίηση μιας σχέσεις που από ερωτική μπορεί να πάρει μια πιο επίσημη μορφή καθώς και μία συνεργασία οικονομική, όλα αυτά μπορείτε να τα εξετάσετε με προσοχή αλλά θα σας πρότεινα να μην αποφασίσετε ακόμα. Έχετε σε σχέση με άλλους εύνοια σε πολλούς τομείς στην ζωή σας. Αρχίζετε και κατασταλάζετε και στο τέλος τις εβδομάδας αισθάνεστε πιο μεγάλη σταθερότητα. Μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί όταν βρείτε τις κατάλληλες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ.  Παρουσιάζονται μπροστά σας εντάσεις με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Η αιτία είναι οι διαφωνίες  που έχουν να κάνουν με τις επιλογές σας. Δεν σας αρέσει να κριτικάρουν τις ιδέες σας όπως επίσης και τις αποφάσεις που παίρνετε για τους στόχους και την καριέρα σας. Πολύ πιθανόν να εκνευριστείτε για τις αντίθετες απόψεις και να αισθανθείτε προς στιγμή ψυχρότητα. Όμως ένα άτομο μεγαλύτερο στην ηλικία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την θέση σας στον εργασιακό χώρο. Επικεντρώνεστε στα θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι, σίγουρα όμως εσείς θα θέλατε να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας φέρει νευρικότητα. Στο χώρο εργασίας μετά από συμφωνίες και μυστικές συζητήσεις έχετε το σεβασμό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να αποδώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Στο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μια ένταση. Εσείς στις αρχές του ζωδίου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόοπτα που έχουν σχέση με ανθρώπους της καθημερινότητα σας (συγγενείς, γείτονες, συναδέρφους κτλ .). Σε χώρους εκπαίδευσης θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις που θα σας εκνευρίσουν, επίσης άτομα από το εξωτερικό θα σας χαλάσουν την διάθεση με τις ιδέες τους. Όμως μπορείτε αν θέλετε να συγκρατήσετε την ένταση και να αποδώσετε καλύτερα σε ένα δημιουργικό εγχείρημα. Έντονη επικοινωνία και μικρές διαδρομές σας φέρνουν για άλλη μια φορά κοντά σε παρέες και φίλους που με την ανάδρομη Αφροδίτη σας φέρνουν μνήμες από παλιά.

ΖΥΓΟΣ.  Εσείς στις πρώτες μοίρες του ζωδίου θα έχετε ξαφνικά γεγονότα με παλιά χρέη που έρχεστε τώρα να αντιμετωπίσετε. Σίγουρα δεν θα αισθανθείτε και τόσο άνετα με υποχρεώσεις που θέλουν άμεση τακτοποίηση, πολύ πιθανόν να είναι κληρονομικά θέματα που μέχρι τώρα δεν είχατε υπ’ όψιν σας. Οικονομική βοήθεια και συναισθηματική στήριξη θα έχετε από οικία πρόσωπα την ίδια στιγμή. Οι υπόλοιποι του ζωδίου θα συζητήσετε και θα έχετε μετακινήσεις με ηλικιωμένα άτομα της οικογένεια σας ή άτομα με κύρος και εξουσία, τα οποία θα σας ενισχύσουν είτε σε κάποια θέματα σπιτιού ακινήτων, είτε ηθικά. Προσοχή στα έξοδα και σε αγορές .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Όλη την ένταση θα επωμιστείτε όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Δείξτε όση υπομονή χρειάζεται έτσι ώστε να αναχαιτίσετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες «εδώ ίσως να βλέπουμε και τους φανερούς εχθρούς» που δείχνουν ανοιχτά πλέον τις προθέσεις τους στο άτομο σας. Επίσης μπορεί να έχετε μια ξαφνική αποκάλυψη από κάποιο συνέταιρο ή σύντροφο που είχε παράπονο από την σχέση σας και τώρα το ομολογεί. Παρόλα αυτά όλοι οι Σκορπιοί θα έχετε εύνοια από το περιβάλλον σας. Όμως και εσείς γυρνάτε πίσω συναισθηματικά και αναμοχλεύετε τις πληγές σας ή αναπολείτε παλιές αγάπες. Σταματήστε να κάνετε έξοδα για να διορθώσετε κακός κείμενα του παρελθόντος. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πιο πειθαρχημένοι και ο περίγυρός, σας εμπιστεύεται και σας εκτιμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η πανσέληνος σας αποκαλύπτει ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα σημάδια που σας δείχνει το σώμα σας, δηλαδή ότι θέλετε ξεκούραση, ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής κτλ. Όλα αυτά τα ξέρατε αλλά δεν δίνατε την απαιτούμενη προσοχή, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε τώρα, αφού πρώτα καταπολεμήσετε την αρνητική ψυχολογία σας. Να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης στον εργασιακό χώρο θα έχετε ανατροπές πιο πολύ ισχύει για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Γυρίστε πίσω και τακτοποιήστε οικονομικά ή ερωτικά θέματα που σας απασχολούσαν με ένα πιο πρακτικό τρόπο. Επικοινωνήστε με τους δικού σας ανθρώπους και θα βρεθεί λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μοίρες του ζωδίου, φαίνεται ότι θα έχετε ανατροπές και αποκαλύψεις σε θέματα ερωτικά ή θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Σχέδια που θέλετε να εφαρμόσετε δεν γίνονται εύκολα και θα υπάρχουν απρόοπτα σε συλλογικούς χώρους ή σε παρέες, όπως και σε χώρους μόρφωσης. Τεκμηριώστε τις απόψεις σας και ανατρέξτε στο παρελθόν για να δείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει έτσι ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Η κοινωνική ζωή στο επίκεντρο, ξέρετε καλά ότι όταν κάτι «φωτίζεται»  πρέπει να προσέχουμε και την λεπτομέρεια. Οπότε πρέπει να προσπαθήσετε να είστε άψογοι, διότι κάθε λάθος θα φανεί. Συζητήσεις και συμφωνίες με συλλογικούς χώρους έχουν καλή έκβαση για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχή τρίτου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η θέση που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα σε ότι αφορά την καριέρα σας ή τους στόχους σας θα βρουν μια απρόβλεπτη στάση από τους οικείους σας. Την ίδια στιγμή θα έχετε μυστική βοήθεια από άτομο κύρους ή πατρική φιγούρα. Πίεση για να αλλάξετε πάγιες τακτικές θα έχετε πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, πάντα σε σχέση με τους στόχους σας και με πιο τρόπο θα επιτευχθούν. Πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για να αντικρούσετε αντιδράσεις. Οι υπόλοιποι του ζωδίου μπορεί να έχετε  επαγγελματική πρόταση που πρέπει να μελετήσετε σοβαρά γιατί υπάρχει προοπτική, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί. Μην ξεχνάτε ότι θα έχετε δοκιμασίες και αναμόρφωση όλο αυτό το διάστημα, αυτό θα σας ακολουθεί όχι μόνο αυτή την εβδομάδα και έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αλλάζετε τρόπο σκέψης, αυτό σας κάνει αυτή την εβδομάδα να βρίσκεστε συνέχεια στην ανεύρεση καινούριων τρόπων έκφρασης. Αυτό βέβαια σας προκαλεί μια ένταση, ψάχνετε να βρείτε με τι άλλο μπορείτε να ασχοληθείτε. Πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε με καινούργιους ανθρώπους, καινούργιες ομάδες και να υιοθετήσετε και ιδέες που δεν είχατε φανταστεί. Βάλτε στόχους και αν θέλετε μπορείτε να μορφωθείτε και να ταξιδέψετε. Κάντε συζητήσεις και ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τον περίγυρο σας, πολλά πράγματα που θα σας πουν θα σας ξαφνιάσουν. Όμως πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι και να έχετε σαφή λόγο και συγκεκριμένους στόχους. Συναισθηματικά αυτό το διάστημα όμως γυρνάτε πίσω.                                                                                                                                       

 

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr