ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 12-18/11... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Ας είμαστε ανοιχτοί στις εκπλήξεις ! Ότι ξαφνικό γίνετε στην ζωή μας καλό ή κακό, αν και δεν περνάει πάντα από το χέρι μας, για κάποιο λόγο γίνετε.

ΚΡΙΟΣ.  Αρχίζετε και καταλαβαίνετε τις ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για επιμόρφωση, εάν είστε σπουδαστές θα έχετε μεγάλη πρόοδο και καταξίωση. Επίσης αν θέλετε να βρείτε καινούργιους δρόμους και να συναναστραφείτε με ανθρώπους που τους θαυμάζετε κατά κάποιο τρόπο, τώρα είναι ευκαιρία να τους πλησιάσετε. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας. Εσείς των τελευταίων ημερών 17-20/4 θα ωφεληθείτε από μια κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα ( επιχείρηση, σύλλογο, κτλ). Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συμμετέχετε ενεργά γιατί αυτό θα σας αποφέρει αργότερα κέρδη οικονομικά και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα καταλάβετε ότι έχετε βοήθεια οικονομική από κάποιο συνεταιρισμό ή θα μπορούσατε να ζητήσετε δάνειο και να το πάρετε, άλλο ένα που θα μπορούσε να συμβεί είναι να υπάρχει όφελος από κληρονομιά ή ασφάλειες κτλ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος θα καταλάβετε για άλλη μια φορά ότι μερικά πράγματα γίνονται από μόνα τους. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να έχετε ανατροπές σε συλλογικούς χώρους, που όμως θα σας βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο να ξεκαθαρίσετε με ποιους πρέπει να συμμαχήσετε ή να απομακρυνθείτε. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να προσέχετε την επικοινωνία σας, όπως επίσης και τα έγγραφα που διακινείτε. Γυρίστε πίσω στην ασφαλή καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Οι συνεργασίες και το εμπόριο μπορεί να αποδώσουν αυτό το διάστημα, μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ο σύντροφο σας θα είναι αρωγός στις προσπάθειες σας όπως επίσης μέσω αυτού θα πάρετε και τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα έχετε μια ένταση σε χώρους που ασπάζονται μια ιδεολογία και μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με τις ομάδα που βρίσκονται εκεί.  Μάλλον θα βγείτε κερδισμένοι εάν δεν ενεργήσετε παρορμητικά ή επιθετικά, θέλει λεπτούς χειρισμούς και διπλωματία, κάτι που εσείς το έχετε. Αγωνίζεστε από δω και πέρα για να φτάσετε τους στόχους σας, που μέχρι τώρα βρισκόσασταν πιο πολύ στην θεωρεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα εφόδια(εκπαίδευση, προϋπηρεσία κτλ.)  για να έχετε μια καλύτερη προοπτική στον εργασιακό χώρο. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα προσόντα σας και να πάρετε τα εύσημα. Ένα καλό πρόγραμμα διατροφής θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ακόμα πιο υγιής και ευέλικτοι. Πολλές φορές εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου είχατε δεχθεί πισώπλατα χτυπήματα από τους αντιπάλους στην καριέρα σας, τώρα κερδίζετε μια μάχη. Η ακαριαία αντίδραση σας ξαφνιάζει τους «καλοθελητές».

ΛΕΩΝ.  Για μεγάλο διάστημα ασχοληθήκατε με την οικογένεια και το σπίτι σας, το οίκημα γενικότερα. Μάλλον ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε και να κάνετε πράγματα που σας χαροποιούν. Η ασχολία σας με παιδιά ή τα καλά νέα από νεώτερα άτομα σας δίνουν την ζωντάνια που χρειάζεστε. Σε αυτή σας την παρόρμηση ή στις καινούργιες ιδέες που έχετε μπορεί να βρείτε αντίπαλο τον σύντροφο σας ή τους ανθρώπους που συνεργάζεστε συχνά. Συναντάτε πάλι την αντίδραση περισσότερο οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, αλλά αυτή την φορά είστε πιο κατασταλαγμένοι και μπορείτε να άρετε τις αντιδράσεις. Ξαναβρίσκετε φίλους και συγγενείς από παλιά, αλλά τους βλέπετε διαφορετικά ,δεν έχετε κατασταλάξει ακόμα για το πώς θα τους συμπεριφερθείτε αυτή την φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αρχίζετε και επικοινωνείτε πιο εύκολα με τα άτομα της οικογένειά σας, βλέπετε ότι αρχίζουν και σας καταλαβαίνουν. Θέματα σπιτιού πιο εύκολα μπορούν να διεκπεραιωθούν, αν έχετε εκκρεμότητες με ένα ακίνητο μπορείτε όλο το διάστημα μέχρι το φθινόπωρο να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες. Εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου θα έχετε κάποια ένταση στο τέλος της εβδομάδος με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος πρέπει να προσέχουν υπόγειες ενέργειες, επίσης ένα οξύ αλλά περαστικό θέμα στην υγεία μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Η έκβαση στις ταλαιπωρίες σας θα είναι θετική.

ΖΥΓΟΣ.  Φίλοι, συγγενείς και γενικά το άμεσο περιβάλλον σας θα είναι θετικά προσκείμενο σε εσάς. Επικοινωνία αλλά και μικρές μετακινήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια επιπλέον επιμόρφωση αυτό θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Ερωτικά κινήστε δυναμικά για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου να είστε έτοιμοι για μια ξαφνική σχέση (ερωτική)που θα την θεωρούσα λίγο ριψοκίνδυνη. Επίσης  για εσάς των πρώτων ημερών του ζωδίου προβλέπετε μια πιο έντονη καθημερινότητα, προσοχή στην υγεία σας, όπως επίσης και στην ένταση στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Επιτέλους τα οικονομικά θα αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Αυτό το διάστημα ασχολείστε με την εύρεση πόρων, καθώς και με οικονομικές δραστηριότητες όπως το εμπόριο, διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων και μετακινήσεις. Εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου θα σας απασχολήσει κάτι έντονο στην οικογένεια και πρέπει να το χειριστείτε άμεσα, για να έχετε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπαίνοντας ο Άρης στους Ιχθύς επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου, γίνεστε πολύ δημιουργικοί και το πάθος κυριαρχεί σε κάθε δραστηριότητα ακόμα και στην ερωτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Με τον Δία πάνω στις δικές σας μοίρες, εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, έχετε ένα σύμμαχο προστάτη σε ότι και να κάνετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ή υπερβολή, μην επαναπαυτείτε στις «δάφνες» σας. Γενικά αυτό το διάστημα είστε πολύ κοινωνικοί και προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.  Από το κοντινό σας περιβάλλον θα έχετε κάποιες κρούσεις, όσων αφορά τα ερωτικά σας ή τα χόμπι (γενικά τα πράγματα που σας δίνουν χαρά), η αντιμετώπιση από μέρους σας πρέπει να είναι ήπια, μην ανοίγεστε σε ότι αφορά τα προσωπικά σας. Αν δεν ενεργήσετε αυθόρμητα(με θυμό) θα τους βάλετε στην θέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Δεν νομίζω ότι στην παρούσα φάση μπορείτε να διακρίνετε τους ανθρώπους που πίσω από την πλάτη σας, σας διαβάλουν. Επίσης έχετε μια Αφροδίτη στα θέματα καριέρας που και αυτή προς στιγμήν είναι ανάδρομη, άρα θέματα δεν προχωρούν όπως τα θέλετε. Αρχίστε να παίρνετε πρωτοβουλίες μετά τις 16/11 που επιτέλους θα μπορείτε να έχετε εύνοια. Γενικά υπάρχει ένα παρασκήνιο, διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πνευματικά θέματα ή βοηθήστε τους άλλους. Η κατάσταση στα οικονομικά είναι ρευστή, και ο περίγυρος δεν σας μεταδίδει την πραγματικότητα. Εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό γεγονός στην οικογένεια που θα έχει επίπτωση στα οικονομικά σας, αν το χειριστείτε σωστά θα έχετε όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Εστιάστε στις συμμαχίες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες βρίσκετε τρόπους να αναρριχηθείτε προβάλλοντας τον εαυτό σας, ομάδες εξουσίας σας ευνοούν. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε και πιο ανταγωνιστικοί. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αποφασίστε πριν τις 17/11 με ποιους θα συμπορευτείτε και με ποιους όχι, γιατί αργότερα θα αμφιταλαντεύεστε και δεν θα μπορείτε να έχετε την σωστή επιλογή. Αναπτύσσετε δυναμικές σχέσεις με ανθρώπους από το καθημερινό σας περιβάλλον, αν και δεν θα λείψουν οι ανατροπές θα καταφέρετε να ισχυροποιήσετε την θέση σας. Εσείς πιο πολύ των τελευταίων ημερών επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, γιατί το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αποδείξετε την αξία σας .

ΙΧΘΥΕΣ.  Στο τέλος της εβδομάδας θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σας, και για αρχή θα βρίσκεστε σε μία αγωνιστική διάθεση οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Επίσης ο Δίας σας βοηθά να έχετε πιο καλή προοπτική σε θέματα καριέρας. Κάντε ότι μπορείτε ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες σημαντικές την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής  γιατί μετά τις 17/11, θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Εσείς των τελευταίων ημερών θα δείτε μέσα από ένταση ότι κάτι που είχατε μεθοδεύσει κρυφά σας φέρνει έσοδα. Το Σάββατο βρίσκεστε με την Σελήνη στο ζώδιο σας και ενώ η ευαισθησία σας σε πολλά πράγματα είναι μεγάλη, είστε για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο.

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online