ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 3-9/12 ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Δώστε τόπο στο όνειρο…  

ΚΡΙΟΣ.  Όλοι γενικά αισθάνεστε μια κόπωση σωματική ή ψυχική, όμως διαβαθμίζεται ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας. Αυτοί  λοιπόν που είστε στην αρχή του ζωδίου, η αισιοδοξία και τα καινούρια πράγματα που ασχολείστε επιδρούν θετικά, όμως θα υπάρξει ένταση στην αρχή της εβδομάδος. Για το δεύτερο δεκαήμερο θα έλεγα να είστε πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά την υγεία σας και την ψυχική σας ηρεμία. Μην λειτουργήσετε με συναισθηματικό παροξυσμό, εάν νομίζετε ότι κάτι γίνετε πίσω από την πλάτη σας ,μην ενεργήσετε επιθετικά ή καταθλιπτικά ίσως όλα αυτά να έχουν άμεση σχέση με τους φόβους σας. Αν δεν μπορείτε να διαφυλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα μην συναλλάσσεστε μυστικά με άλλους, είτε ερωτικά είτε οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ.  Προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά τρίτων, εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα καταφέρετε να κερδίσετε από αυτό. Όμως με προσοχή σε ατασθαλίες που αφορούν χαρτιά, επικοινωνία κτλ. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει αυτή την εβδομάδα να αντιμετωπίσει την υπόγεια επίθεση από ομάδες ή τις ψεύτικες ελπίδες για χρηματοδότηση από τρίτους. Προσοχή σε προσχώρηση σας σε κάθε είδους συλλόγους, κόμματα κτλ. Αυτή η Νέα Σελήνη θα φωτίσει οικονομικά θέματα και σε σχέση με την οικογένεια ή επενδύσεις με τρίτους, που θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση γιατί μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις. Για αυτούς που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, επανέρχονται συζητήσεις για μια συνεργασία ή συζητήσεις με τον σύντροφο σας για μια συγκατοίκηση ή γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η πρώτη ομάδα που είναι αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου έχει μια πιο χαλαρή καθημερινότητα, και εύνοια στις σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο έχουν να αντιμετωπίσουν την συγκαλυμμένη επίθεση από πρόσωπα κύρους και από συνεργάτες. Αντιμετωπίστε χωρίς παρωπίδες τις δυσκολίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα υπάρχουν καλύτερες προοπτικές αργότερα. Αποφύγετε τα σκάνδαλα γιατί θα έχουν αντίκτυπο στην καριέρα σας. Δίνετε μεγάλη προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι αυτό το διάστημα ανακαλύπτετε ότι κάποιοι συνεργάτες ή σύντροφος ίσως είπαν και έκαναν πράγματα που σας θίγουν και αυτό σας βγάζει εκτός εαυτού. Μετά τις 7/12 μπορείτε να δρομολογήσετε εσείς του 3ου δεκαημέρου πιο εύκολα θέματα συνεργασίας ή σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Όλη σας η ενέργεια έχει διοχετευτεί στην εργασία και στην καθημερινότητά σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, γιατί είστε ευάλωτοι. Πρέπει αυτό το διάστημα να διευθετήσετε πολλά εργασιακά θέματα. Η φυσική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη που είχατε ποτέ, για αυτό να ρίξτε το βάρος σας στον υγιεινό τρόπο ζωής. Έχετε πολλές ιδέες και σκέψεις, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνονται οι αποφάσεις σας «εν βρασμό ψυχής».  Διεκδικήστε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο, γιατί μπορεί και εσείς να υποστείτε «επίθεση» για τις απόψεις σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου επικοινωνείτε με πρόσωπα που πρότινος είχατε μια δυσκολία και αρχίζετε και βρίσκετε κοινά σημεία. Μπορεί να κάνετε και σχέδια, να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Όσων αφορά τους στόχους είστε ακόμα στον απόηχο των ανατροπών, με καλές προοπτικές λίγο αργότερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε την βοήθεια του Δία σε θέματα υγείας και δουλειάς.

ΛΕΩΝ.  Βρείτε τον τρόπο να λειτουργήσετε έτσι ώστε να αποφύγετε τις προσκολλήσεις και να εστιάστε στην δημιουργία. Αποφύγετε το ρίσκο και μην αποδιοργανώνεστε. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι έχετε εστιάσει στον αισθηματικό τομέα, αυτό δεν είναι κακό αλλά εδώ φαίνεται ότι έχετε μια εμμονή και δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Επίσης αυτό το διάστημα να προσέχετε τις επιλογές σας, μην συναλλάσσεστε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μην επενδύετε, ειδικά εάν δεν είστε σίγουροι για την εξέλιξη. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες έχετε την άνεση να κινηθείτε πιο εύκολα και γενικά να βρείτε χαρά από την δημιουργία και τον έρωτα. Ενώ εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες αρχίζετε και ταχτοποιείτε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Οι παρθένοι των πρώτων ημερών, βρίσκετε την υποστήριξη από τον περίγυρο σας και την οικογένεια σας, αρχίστε να συναναστρέφεστε με τους ανθρώπους που δέχονται τις απόψεις σας. Γενικά είναι μία πιο χαλαρή περίοδο, με προσοχή βέβαια στις παρεμβάσεις από τρίτους, επειδή όλους μας επηρεάζει η νέα Σελήνη άσχετα αν δεν έχετε άμεση επιρροή. Για το 2ο δεκαήμερο τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, έχετε την πίεση να κάνετε συμφωνίες και να διευθετήσετε θέματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Το επίκεντρο για σας είναι ο χώρος του σπιτιού σαν οίκημα αλλά και στης οικογένειας γενικότερα, από τον τους τομείς αυτούς δεν θα αποφύγετε τις συγκρούσεις. Θα σας έλεγα να μην πάρετε καμία απόφαση για συνεταιρισμούς ή για δεσμεύσεις αυτό το διάστημα. Πολύ πιθανόν να έχετε ενοχλητικές παρεμβάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.

ΖΥΓΟΣ.  Δώστε όλη σας την προσοχή σε θέματα υγείας εσείς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο και δευτερεύοντος σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και το χώρο εργασίας. Διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε τον χρόνο σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Άτομα που βρίσκονται κάθε μέρα μαζί σας και αποτελούν τον κύκλο σας θα σας προβληματίσουν, συνάδερφοι μπορεί να σας διαβάλουν. Έχετε στην συνέχεια καλύτερες προοπτικές αλλά αυτή την εβδομάδα κρατήστε τις δυνάμεις σας γιατί η καθημερινότητα θα είναι δύσκολη. Μην πάρετε καμία απόφαση. Οι υπόλοιποι εστιάζετε στα οικονομικά σας που αυτό το διάστημα αρχίζουν και «στρώνουν», όμως πρέπει ακόμα να κινήστε συντηρητικά. Ο κύκλος των ανθρώπων που θα συναναστρέφεστε μεγαλώνει, για σας του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε να μάθετε και να διδαχτείτε καινούρια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Γίνεστε πιο όμορφοι και συμπαθητικοί αρχίζετε και δείχνετε την γλυκιά πλευρά του εαυτού σας, όλο αυτό το διάστημα δεν έλειπαν οι ανατροπές στην καθημερινότητά σας όμως αρχίζουν και ομαλοποιούνται οι συνθήκες. Επίσης τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν και βρίσκουν τις λύσεις τους. Αυτά ισχύουν για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Για το 2ο δεκαήμερο θα ήθελα να προσέξετε τις συναλλαγές σας. Έξοδα που δεν περιμένουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα ,είναι κάτι που θα σας ταλαιπωρήσει. Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο και περισσότερο  στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα, μην κάνετε καμία ενέργεια που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια λανθασμένη επιλογή. Αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα ή να εκτεθείτε ηθικά αυτή την εβδομάδα γιατί θα σας κοστίσει. Άλλη μία περίπτωση είναι να έχετε θέματα με τα παιδιά ή με ένα δημιουργικό εγχείρημα που θα σας απογοητεύσει ή θα δείτε ότι άλλα είχατε υπολογίσει και άλλα έξοδα βγήκαν στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Βγάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω και διεκδικείτε τα θέλω σας, σε όλο αυτό όμως βρίσκεστε αντιμέτωποι με τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό ισχύει  για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο οι οποίοι θα έχετε και τις περισσότερες ανατροπές στο σπίτι και σαν οίκημα, μπορεί να βγουν ζημιές που δεν τις είχατε υπολογίσει. Πρέπει αυτό το διάστημα να κάνετε υπομονή και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε ότι έχει σχέση με συνεστιάσεις και συγκεντρώσεις σε οικείο χώρο, αποφύγετε το αλκοόλ. Για το πρώτο δεκαήμερο έχω να πω τα καλύτερα, πολλά πράγματα βρίσκουν το δρόμο τους και έχετε την δύναμη να επιβληθείτε στο περιβάλλον. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή που φέρνει αντίθετα αποτελέσματα, τώρα με την νέα Σελήνη μεγεθύνονται τυχόν λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος για την εβδομάδα που έρχεται, και η παροιμία «τα πολλά λόγια είναι φτώχια» εδώ έχει την εφαρμογή της. Ο περίγυρος γίνεται αιτία να χαλάσετε την διάθεση σας και αυτό είναι το λιγότερο, σας επηρεάζουν με την επιθετική τους στάση, πολύ πιθανόν είναι να υποστείτε  και κακόβουλα κουτσομπολιά. Δεν είστε στην κατάλληλη ψυχολογική διάθεση ώστε να τους αντικρούσετε. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και μην δίνετε αφορμές να σας σχολιάζουν. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, αυτή την περίοδο είστε απορροφημένοι από σκέψεις για αυτό γίνεστε αφηρημένοι. Ίσως να κάνετε μικρές μετακινήσεις που δεν θα είναι ευχάριστες. Αυτά τα παραπάνω είναι για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Το καλό είναι ότι μπορείτε να πάρετε γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να μελετήσετε πιο βαθιά τον εαυτό σας. Τα υπόλοιπα δεκαήμερα βάζουν προτεραιότητα στην κοινωνικοποίηση και στην σταθεροποίησή τους σε ομάδες που τους ευνοούν καθώς και στην βαθύτερη γνώση και την πνευματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει άνοδο και προοπτικές στην καριέρα και σιγά-σιγά εκπληρώνει τους στόχους του. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζετε να κοινωνικοποιείστε και λειτουργείτε πλέον θετικά μέσα από ομάδες που θέλουν να ακούσουν την γνώμη σας η οποία γίνετε και αποδεκτή. Όσων αφορά το 2ο δεκαήμερο αντίθετα πρέπει να προσέξετε κάθε είδους προσχώρηση σε ομάδες, αποφύγετε να είστε επιθετικοί γιατί φτάνετε σε όρια παραλογισμού. Αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας αποφύγετε κάθε ανάμειξη με τα κοινά. Επίσης προσέχετε να μην ξοδέψετε χρήματα για επενδύσεις σε εταιρείες κτλ. όσο και αν εστιάζετε σε αυτές τις επενδύσεις μην πάρετε καμία απόφαση αυτή την εβδομάδα. Αργότερα έχετε όλο το χρόνο και τις κατάλληλες συνθήκες να το ξανασκεφτείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ. Άνοδο και πιθανές προαγωγές ανάλογα που θέλετε να εστιάσετε στην καριέρα και στους στόχους σας, για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε εσάς του 2ου δεκαήμερου που μερικές φορές γίνεστε εριστικοί και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να μην είναι παίρνετε εν βρασμό αποφάσεις. Είστε ευάλωτοι σε κάθε είδους εθισμό. Η αυξημένη επιθετικότητα και ή σύγχυση σε ότι αφορά τους στόχους σας δεν σας δείχνει καθαρά την αλήθεια, πάρτε το χρόνο σας για να αποφασίσετε. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου έχετε την επικοινωνία και την συνεννόηση μετά τις 7/12, έτσι ώστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Γενικά να προσέχετε την υγεία σας που επηρεάζετε από την έπαρση που έχετε το τελευταίο διάστημα, μην βιάζεστε και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Αποφύγετε τον δογματισμό.                                            

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυτοδυναμία και διεύρυνση Απόψεις: Για τον πόνο »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online