Η Κληματαριά γιόρτασε τα 90 χρόνια της με εκδηλώσεις αγάπης.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Η Κληματαριά έκλεισε τα 90 χρόνια λειτουργίας της και το γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο. Έβαλε τη φαντασία της, ανέδειξε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της στους πυρόπληκτους και διοργάνωσε, για δύο ημέρες, ένα πρωτότυπο Φεστιβάλ Δρόμου, στη πλατεία Θεάτρου, στου Ψυρρή. Οι μέρες ήταν αφιερωμένες στη μουσική που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα στο χώρο της Κληματαριάς.

Είναι μια από λίγες πια ταβέρνες της Αθήνας όπου γενιές και γενιές έχουν αφεθεί στη απόλαυση του καλού βαρελίσιου κρασιού, στην τέρψη της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και στα ακούσματα αξιόλογων μουσικών σχημάτων.

Κλασικές παραδοσιακές συνταγές,  μαγειρεμένες στις γάστρες που βρίσκονται στην αυλή, προσφέρουν μια άλλη διάσταση γεύσης και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Χειροποίητο φύλλο και γέμιση με αγνά υλικά ανάλογα με την εποχή,  κάνουν τις πίτες της Κληματαριάς αναπόσπαστο μέρος ενός καλού γεύματος.

Η κα Μαρία με τις συνεργάτιδες της κάνουν το πέρασμά σας από τη Κληματαριά, όχι απλά απολαυστικό, αλλά οικογενειακό και ιδιαίτερα φιλικό.

Είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις για τις μεσημεριανές και βραδινές συναντήσεις σας. Το καλό φαγητό συνδυάζεται πάντοτε  με το κλείσιμο της πιο επιτυχημένης «επαγγελματικής συμφωνίας».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online