Κρήτη:Τόνοι χασίς σε πλοίο.....

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

 

Ως από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Λιμενικών Αρχών σε πανελλαδικό επίπεδο χαρακτηρίζεται η υπόθεση με τους τόνους χασίς σε μορφή σκολάτας που βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες στα αμπάρια ενός ρυμουλκού νότια της Κρήτης.  

Το σκάφος σημαίας Τανζανίας εντοπίστηκε αρχικά νότια της Ιεράπετρας με τις Αρχές να το θέτουν υπό στενή αλλά αυστηρώς διακριτική παρακολούθηση. Μόλις έφτασε στα 50 ναυτικά μίλια νότια του Ρεθύμνου, οι άνδρες της μονάδας υποβρύχιων αποστολών ακινητοποίησαν το σκάφος και με ένα ρεσάλτο ανέβηκαν πάνω και συνέλαβαν το πενταμελές πλήρωμα με καταγωγή από τη Συρία.
Στη συνέχεια το πλοίο οδηγήθηκε στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης όπου εκεί οι Αρχές, εντόπισαν την κρυψώνα των ναρκωτικών με τους τόνους κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. 

Όπως λέει γνώστης των πραγμάτων, πρόκειται για μία μορφή χασίς η οποία παρασκευάζεται έτσι προκειμένου να μεταφέρεται εύκολα. Μάλιστα, το εμπόρευμα φέρει το χαρακτηριστικό όνομα "asasin" που σημαίνει δολοφόνος και είναι μία επικίνδυνη μορφή χασίς που οδηγεί στον θάνατο. 

Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της Ασφάλειας του υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, κλιμάκια ειδικών αποστολών από την Κρήτη και στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών από την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την κρυψώνα με τους τόνους χασίς εντόπισε ο σκύλο;ς του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών από τα Χανιά.

Στη συνέχεια οι Λιμενικοί χρειάστηκε να κόψουν με σβουράκι κάποια σίδερα στο αμπάρι προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν τα ναρκωτικά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online