Τον Στέφανο Χίο αναζητεί η αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο «Μακελειό»

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

Περιστατικό με πυροβολισμούς το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικαστικός επιμελητής βρέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας στην Καλλιθέα, στην οδό Δοϊράνης 45, για να παραδώσει εξώδικο, όταν ξαφνικά σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο εσωτερικό του κτιρίου.

Κατά τη  μαρτυρία του παθόντος, ο εκδότης της εφημερίδας, Στέφανος Χίος, φέρεται να ήταν εκείνος που πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με ταξί.

Η αστυνομία αναζητεί το άτομο που άνοιξε πυρ ενώ προληπτικά στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο και μέλη της Ασφάλειας.

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή τηςαναφέρει ότι το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό τους «που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία» , με αφορμή το σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους» και προσθέτει: «Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους».

Τέλος, η Ομοσπονδία επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online