Η μεταγωγή στις φυλακές Χαλκίδας του Αριστείδη Φλώρου

lifespeed.gr


Κ. Μεσηνέζη

 

 

 

 

Στο αυτοκίνητο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας  με τις συμβατικές πινακίδες που έφυγε  το απόγευμα της Τρίτης από την Αθήνα με προορισμό τις Φυλακές Χαλκίδας.
Οι επιβαίνοντες ήταν τέσσερις αστυνομικοί από το Τμήμα Αναζητήσεων και ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος, που επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα ελευθερίας πίσω στην φυλακή.
Σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού, είχε καρφωμένο το βλέμμα του στο κενό χωρις όρεξη για κουβέντα, όταν κάποια στιγμή οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ήθελε κάτι να φάει ή να πιει έναν καφέ, απάντησε αρνητικά.

Όπως έλεγαν αργότερα οι συνοδοί του σε συναδέλφους του, ο Αριστείδης Φλώρος δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα κατά την μεταγωγή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Εύβοιας.

Εκεί από όπου είχε αποφυλακισθεί με πλαστά πιστοποιητικά που του έδιναν ποσοστό αναπηρίας 70%, την Δευτέρα 23 Αυγούστου παρά τα 21 χρόνια καταδίκης.

Το πρώτο βράδυ που ανέπνευσε αέρα ελευθερίας ο άνθρωπος  Energa-Hellas Power, βγήκε για φαγητό στην Γλυφάδα.

Ελάχιστοι τον αντιλήφθηκαν, αφού ανέκαθεν κρατούσε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά το lifestyle του, μένοντας μακριά από νυχτερινές πίστες και την Μύκονο.

Η εκ νέου σύλληψή του μετά την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων, τον οδήγησε ξανά το βραδάκι της Τρίτης στην είσοδο των Φυλακών Χαλκίδας, όπου κατέληξε.

Οι συνοδοί αστυνομικοί τον παρέδωσαν στους αρμόδιους, υπέγραψαν τα χαρτιά και επέστρεψαν στην ΓΑΔΑ, την ίδια στιγνή που ο Αριστείδης Φλώρος γυρνούσε στο κελί του, μετά από πέντε μέρες ελευθερίας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online