Διέρρηξαν το σπίτι του πρόεδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά.

lifespeed.gr


Yβόνη

 

 

 

Ένα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε χτες στη Θεσσαλονίκη καθώς άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι όπου διαμένει ο πρόεδρος του υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς.

 

H Ανακοίνωση του Στέλιου Παππά σχετικά με το περιστατικό

«Σε σχέση με την προσωπική μου περιπέτεια και τη διάρρηξη του σπιτιού μου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Οι πρώτες ενδείξεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια στοχευμένη «παρέμβαση» με σκοπό να βάλει εμπόδια στη διαδικασία της εκκαθάρισης. Το γεγονός ότι αφαίρεσαν μόνο τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή μου με οδηγεί σε αυτές τις υποψίες.

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να τονίσω ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης θα συνεχιστεί με όρους διαφάνειας, όπως ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή, και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τα ευρήματα της.

Όπως είναι γνωστό, έχουμε προσφύγει στην Οικονομική Αστυνομία και πριν από τρεις ημέρες ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί και ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή την έρευνα. Ελπίζω ότι θα προχωρήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εύχομαι η αστυνομική έρευνα να διαψεύσει τις υποψίες μου και ο «νοών νοείτο»…»

 

O κ. Παππάς μιλώντας το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ορθά – Κοφτά» στο Κόκκινο. Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς ο δράστης ή οι δράστες που μπήκαν στο σπίτι του παραβίασαν την πόρτα με κάποιου είδους “αντικλείδι” και το μοναδικό αντικείμενο που αφαίρεσαν ήταν ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιούσε παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να κλαπούν και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στο χώρο.

«Γύρισα στις 10 το βράδυ στο σπίτι και το βρήκα ανάστατο, αυτό που πρέπει να πω είναι ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, το μόνο που έλειπε ήταν το laptop, τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, συμπληρώνοντας ότι «κάποιος δε μπήκε για να πάρει πράγματα αξίας, υπήρξαν χώροι που αν ήθελε να πάρει αξίας πράγματα έπρεπε να τους ψάξει». Σύμφωνα με τον ίδιο η πόρτα του σπιτιού του δεν έσπασε, αλλά ανοίχτηκε «επαγγελματικά», ενώ κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Αυτό που προσωπικά είμαι βέβαιος και θα το καταθέσω είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω, θα μπορούσε να πάρει και άλλα πράγματα, όπως την τηλεόραση που είναι αρκετά ακριβή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, και εκτίμησε πως η κλοπή του προσωπικού του υπολογιστή αφορά το περιεχόμενο του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online