Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξύλο δημοσιογράφων στο Ραδιομέγαρο...

lifespeed.gr


Στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ

 

 

 

 

 

Δυό κουβέντες έπεσαν …βαριές και άρχισαν οι σφαλιάρες στην ΕΡΤ Δύο συντάκτες στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, κατάφεραν να πιαστούν στα χέρια.

Ο ένας εξ αυτών δέχθηκε ένα σκαμπίλι και μια γροθιά και βρίσκεται τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και ο δεύτερος που προκάλεσε την επίθεση έχει εξαφανιστεί.

Ο καβγάς ξεκίνησε για κάποια κομμένα θέματα του πρόσωπου που δέχθηκε την επίθεση. Το θύμα ζήτησε το λόγο από τον άλλο δημοσιογράφο, ο οποίος τον παρέπεμψε αρχικά στον αρχισυντάκτη και στη συνέχεια τον χαστούκισε.

 

Η ανακοινώση της ΕΡΤ Α.Ε.

 

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

 Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανeονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr