Παρουσίαση Ιορδανίας από τον Οργανισμό Τουρισμού Ιορδανίας στην Αθήνα

Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα «MeetusinAthensJordanAHistoricalCultural & ReligiousDestination» στο ξενοδοχείο CrownePlazaHotel,από την αποστολή του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ιορδανίας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία Ιορδανίας και τον κύριο Ashraf Khasawneh εκπρόσωπο Πρέσβη, Διπλωμάτη και την Επίτιμο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη κα. Δέσποινα Μαντά.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος ο οποίος στήριξε με την συμμετοχή του την πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας και τόνισε στην ομιλία του ότι η Ιορδανία είναι ένα σύγχρονο, πολιτισμένο και ασφαλές μουσουλμανικό κράτος στο οποίο όλοι τελούν με απόλυτη ελευθερία τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

 00a3a43.jpg

 

Επίσης την παρουσίαση στήριξε με τη συνεργασία της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας με χαιρετισμό του εκπροσώπου της κύριο Χρήστο Πετρέα, αλλά και με την πλήρη συνεργασία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού  Τουριστικών (FEDHATTA)  και του προέδρου της Ομοσπονδίας κυρίου Λύσανδρου Τσιλίδη όπως και τουριστικών πρακτόρων. Κατά τον χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της FEDHATTAκύριος Νικόλαος Κελαϊδίτης τόνισε ότι οι τουριστικοί πράκτορες θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ιορδανίας στην Αθήνα κύριος Ashraf Khasawneh η πρεσβεία στηρίζει όλες τις προσπάθειες για την από κοινού ανάπτυξη του τουρισμού και γενικότερα των συνεργειών και σχέσεων των δύο χωρών.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθει ο κύριος Γεώργιος Μπονάνος ειδικός της Αμερικάνικης Πρεσβείας σε θέματα εμπορίου, ο κύριος Yussef Dorkhom - Σύμβουλος Πρεσβείας Παλαιστίνης, ο κύριος EdgarAlvaradoSalamancaαναπληρωτής της αποστολής από την Πρεσβεία του Περού, η κυρία ChristinaCebanεκπρόσωπος της πρεσβείας της Μολδαβίας, ο κύριος Νικόλαος Βασιλείου από την διοικητική επιτροπή και τις διεθνείς σχέσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας RoyalJordanianόπως και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Στόχος της αποστολής που ήρθε στην Αθήνα ήταν να αναπτύξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες που αφορούν τον τουρισμό, με σαφή προσανατολισμό στον θρησκευτικό/προσκυνηματικό τουρισμό. Κατά την ομιλία του ο κύριος Ο Ahmad Al Hmoud διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας τόνισε τις προοπτικές που ανοίγονται στον θρησκευτικό τουρισμό λόγω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με την Ιορδανία, μέσω Αθήνας και προσεχώς μέσω Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των χριστιανικών προσκυνημάτων, της ιστορίας και του πολιτισμού μιας χώρας με την οποία υπάρχουν από το παρελθόν δεσμοί με την Ελλάδα. Μίλησαν επίσης ο κύριος Eng. Rustom Mkhjian διευθυντής Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού, Αρχαιολόγος και ο κύριος Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας.

 

      Βάντα Βλασταρά  

 

1/10΄2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 14:50

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online