Ο Ερντογάν για την οικονομία της Τουρκίας

lifespeed.gr


TRT Τουρκίας

 

 

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι ο μέσος όρος ανάπτυξης στην ΕΕ είναι στο ποσοστό 1,8-1,9% αλλά στην Τουρκία έχει φτάσει σε 2,9%.

Ο κ. Ερντογάν συνέχισε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει αυτή την πορεία της προς ανάπτυξη και η τουρκική οικονομία θα σπάσει νέα ρεκόρ. Από την άλλη είπε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να πραγματοποιεί νέα σχέδια.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της TRT όπου απάντησε τις ερωτήσεις σχετικά με τα επίκαιρα θέματα. 

Τέλος ο κ. Ερντογάν σχετικά με την έκδοση του επικεφαλή τρομοκράτη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ είπε τα παρακάτω:

“Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να επιτρέπουν και άλλο να παραμείνει ο επικεφαλής τρομοκράτης Φετουλάχ Γκιουλέν σε αυτή τη χώρα επειδή μπορεί να προκαλέσει μπελά και στις ΗΠΑ. Μαζί με αυτόν τον τσαρλατάνο στις ΗΠΑ βρίσκονται και τα παιδιά του. Από τα λεγόμενα charter schools κάθε χρόνο αποκτά έσοδα των 750 εκατομμυρίων δολαρίων τα έσοδα αποκτούνται με απάτη. Που ξοδεύονται όλα αυτά τα έσοδα; Κάποια από τα λεφτά φτάνουν σε μέλη του Κογκρέσου που τα αναφέραμε στις αμερικανικές αρχές. Στείλαμε 80-85 κουτιά με έγγραφα. Μας δημιουργεί ερωτηματικά το γιατί ακόμα και με εφαρμογή της διοικητικής αρχής δεν προχωρούν οι αμερικανικές αρχές στη σύλληψη του επικεφαλή τρομοκράτη;”

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online