Αριστείδου: Η Κυπριακή σημαία είναι «τάτσα» και θα την καταργήσω

lifespeed.gr


Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπρου Χάρης Αριστείδου

 

 

 

 

 

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Να κατεβάζει την τάτσα...και να ανεβάσει την γαλανόλευκη δεσμεύτηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπρου Χάρης Αριστείδου σε περίπτωση που εκλεγεί. Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Αριστείδου είπε συγκεκριμένα ότι θα καταργήσει την κυπριακή σημαία με την εκλογή του στην προεδρία. «Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο του ΡΙΚ εποτιτσίνωσα περνώντας κάτω από την τάτσα. Αν εκλεγώ Πρόεδρος μία από τις πρώτες μου ενέργειες θα είναι να κατεβάσω την τάτσα που σχεδίασε ένας Τούρκος και να υψώσω τη γαλανόλευκη», είπε χαρακτηριστικά. Στις δηλώσεις του δεσμεύτηκε για φυλάκιση των Νίκου Αναστασιάδη, Δημήτρη Χριστόφια και Νικόλα Παπαδόπουλο αν εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας. 


Ειδικότερα, ο κ. Αριστείδου δήλωσε ότι αν εκλεγεί θα παραπέμψει τον Νίκο Αναστασιάδη στο δικαστήριο για δόλο και απάτη, επειδή εξαπάτησε τους πολίτες δεσμευόμενος ότι δεν θα προχωρούσε σε κούρεμα καταθέσεων. Κατήγγειλε τον Πρόεδρο ότι ενημέρωσε τον συμπέθερό του για να βγάλει τα εκατομμύρια του έξω, ενώ προανήγγειλε ότι θα στείλει στο δικαστήριο και τους Δημήτρη Χριστόφια και Νικόλα Παπαδόπουλο με την κατηγορία της καταστροφής της κυπριακής οικονομίας.

Ο υποψήφιος ανακοίνωσε ακόμη ότι έχει καταχωρίσει αγωγή εναντίον του ΡΙΚ για φασιστική νοοτροπία, επειδή τον καλεί τώρα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Σε παρατήρηση του Πάρη Ποταμίτη ότι έχει μετατραπεί σε συκιά του μαύρου το ΡΙΚ, σχολίασε «θα την περιποιηθώ τη συκιά του μαύρου».

Πηγή:  politis.com.cy

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online