Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαλάσουν οι σχέσεις μας με την Ρωσία

lifespeed.gr


TRT Tουρκίας

Αφού εξέφρασε την λύπη του ο Πρόεδρος  της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. για τον θάνατο του πρέσβη της Ρωσίας στην Άνκαρα Αντρέι Καρλόφ σε ένοπλη επίθεση,μιλώντας  στην τελετή εγκαινίασης της Σήραγγας Ευρασίας, τόνισε: 

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαλάσουν, να πληγούν οι σχέσεις μας με την Ρωσία.

Θα διερευνηθεί κάθε πτυχή του θέματος, προσθέτοντας:

«Οι δυνάμεις ασφαλείας και η δικαιοσύνη μας θα διερευνήσουν το θέμα με όλες του τις πτυχές και θα φωτίσουν τις πραγματικότητες. Συγκροτώντας μια κοινή επιτροπή έρευνας με την Ρωσία, αυτή τη στιγμή έχουμε ξεκινήσει τα έργα».

«Έχουμε ταύτιση αντιλήψεων με τον κύριο Πούτιν ως προς το ότι τα πεδία συνεργασίας μας με την Ρωσία που επεκτείνονται ολοένα και περισσότερο, κατεξοχήν σε ότι αφορά την Συρία, δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την επίθεση. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χαλάσουν, να πληγούν οι σχέσεις μας με την Ρωσία».

Υπογράμμισε ότι εξακολουθεί η στάση απέναντι στην τρομοκρατία, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Δεν επιτρέψαμε και δεν θα επιτρέψουμε να μας αιχμαλωτίσει η τρομοκρατία στην δική της ατζέντα. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε εδώ για να μην αναβάλουμε και για να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια αυτού του έργου. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστότερη και αποτελεσματικότερη στάση κατά της τρομοκρατίας».

Η δύναμη της τρομοκρατίας δεν θα είναι αρκετή για να διαιρέσει την Τουρκία, τόνισε ο Ερντογάν και συμπλήρωσε:

«Τρομοκρατείστε όσο θέλετε, συγκεντρώστε όσο θέλετε τα καθάρματα, δεν θα μπορέσετε να διαιρέσετε αυτόν τον λαό, δεν θα μπορέσετε να κομματιάσετε αυτόν τον λαό».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online