Γ. Πατούλης: Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι δεν τρομοκρατούνται

lifespeed.gr


Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι δεν τρομοκρατούνται» απάντησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, στο «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ», για τις αφίσες που ανάρτησε για το Πεδίον του ‘Αρεως και καταφέρονται   τόσο εναντίον του ιδίου, όσο και  κατοίκων της περιοχής που αγωνίζονται για το Πεδίον του ‘Αρεως, όπως  κατά της ηθοποιού, Μιμής Ντενίση.

Ο κ. Πατούλης κάλεσε, με δήλωσή του, την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της:

 

<<Η ενασχόληση μου με το ζήτημα του Πεδίου του Άρεως φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει πολύ τους «γνωστούς – αγνώστους», που έχουν πετύχει, με την ανοχή της Περιφέρειας Αττικής που έχει την ευθύνη διαχείρισης του,  να το μετατρέψουν από χώρο πρασίνου και αναψυχής για το σύνολο των πολιτών της Αθήνας, σε χώρο ανομίας και  παραβατικότητας.

Την ενόχληση τους αυτή σε βάρος του προσώπου μου την εξέφρασαν δημόσια, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να με απειλήσουν, μαζί με άλλους επώνυμους πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες για την πόλη της καρδιάς μας.

Τους λέω ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβάμαι, αυτοί πρέπει να φοβούνται.

Να φοβούνται την οργή και την αποφασιστικότητα της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Αθήνας, που δεν ανέχεται πλέον να απειλείται η καθημερινότητά της από μικρές μειοψηφίες.

Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι δεν τρομοκρατούνται

Η Αθήνα θα γίνει πρωτεύουσα ξανά, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι.

Το Πεδίο του Άρεως, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι γειτονιές της πόλης μας, ανήκουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Εδώ δεν πρέπει να έχει θέση καμία παραβατική συμπεριφορά, από κανέναν κουκουλοφόρο , από κανέναν έμπορο ναρκωτικών, από κανένα λαθρέμπορο .

Η ανομία είναι ανομία, όποια ταμπέλα και αν της βάζουν κάποιοι. Και αυτό πρέπει επιτέλους να τερματιστεί.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Η επιλεκτική ανοχή της, που έχει σαφώς ιδεολογικοπολιτικές βάσεις, απέναντι στις οργανωμένες μειοψηφίες που μετατρέπουν από καιρό σε καιρό και κατά βούληση την Αθήνα σε ανοχύρωτη πόλη, χωρίς συνέπειες, πρέπει επιτέλους να τερματιστεί.

Η Αθήνα δεν μπορεί να μετατραπεί σε ζούγκλα, όπου θα επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου.

Η Κυβέρνηση δεν αρκεί να καταδικάζει τη βία επιλεκτικά, όπως έκανε με το περιστατικό του συναδέλφου μου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το οποίο όλη η Αυτοδιοίκηση και πρώτος εγώ προσωπικά καταδίκασα απερίφραστα.  Πρέπει όμως να κάνει το ίδιο σε κάθε περίπτωση, και όχι μόνον όποτε «βολεύεται» πολιτικά. Να διασφαλίσει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, χωρίς να φοβάται για την προσωπική του ασφάλεια. Διαφορετικά, η χώρα θα διολισθήσει θεσμικά κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες για όλους μας.>>

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online