Χατζηδάκης: Και εμείς και η ΔΕΗ ακούμε την κοινή γνώμη 

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

 

 

 Νέα ρύθμιση ευνοϊκότερη για τις οφειλές στη ΔΕΗ  ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Επίσης ο κ. Χατζηδάκης .

Για την ρύθμιση, σημείωσε ότι θα μειωθεί το ποσό της προκαταβολής, ενώ θα παραμείνει ίδιος ο αριθμός των δόσεων. «Σε σχέση με τις προκαταβολές η απόφαση της ΔΕΗ είναι το 40% να περιοριστεί και να εξορθολογιστεί. Και εμείς και η ΔΕΗ ακούμε την κοινή γνώμη»  κατέληξε λέγοντας ο κ. Χατζηδάκης .

«Από αυτούς που είναι «κοκκινισμένοι» βαθιά, τα μισά λεφτά τα οφείλουν 60.000 συμπολίτες μας. Φαίνεται, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον ότι αυτοί δεν είναι και ιδιαιτέρως φτωχοί. Εκεί θα καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τη ΔΕΗ. Δηλαδή, ναι θα υπάρξει ένα νέο πιο απλό, πιο σαφές και πιο ευνοϊκό πλαίσιο αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα χαριστούμε στους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι έχουν και παριστάνουν ότι δεν έχουν», ξεκαθάρισε ο κ. Χατζηδάκης σχετικά με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Εν συνεχεία ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στις ΝΟΜΕ λέγοντας ότι «τη Δευτέρα έρχεται η ρύθμιση με την οποία καταργούνται οι ΝΟΜΕ θα τη φέρουμε και στη Βουλή και θα δούμε τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας» και επισήμανε πως «οι δημοπρασίες ΝΟΜΕ κόστισαν στη ΔΕΗ 600 εκατ. που κέρδισαν οι ανταγωνιστές της, τα μεγάλα συμφέροντα».

 

 

28/9/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online