Ανεστάλη πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τ.μ....

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

 

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, δίνοντας το αγωνιστικό παρόν την Τετάρτη, 3/1, σε 4 ειρηνοδικεία της Αττικής και κυρίως στο ειρηνοδικείο Ιλίο κατόρθωσε να ακυρώσει πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας

Σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελθέντων Πλειστηριασμών της 3/1/2018 Νομού Αττικής είχαν προγραμματιστεί για σήμερα 4 πλειστηριασμοί. Από αυτούς οι 3 ήταν πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών με επισπεύδουσα και στους 4 την ALPHA Bank.

Οι Πλειστηριασμοί ανά ειρηνοδικείο που είχαν προγραμματιστεί ήταν:

Ιλιον(1) Ν. Ιωνίας (1) Μαραθώνας (1) Κορωπί (1).

Η κυβέρνηση, μπροστά στην αποφασιστικότητα του κινήματος και σε συνεργασία με την  ηγεσία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών- Πειραιώς και νήσων που κήρυξε αποχή, ανέβαλε και τους 4 πλειστηριασμούς.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, ήταν παρόν και στα 4 ειρηνοδικεία. Έδωσε, όμως, σήμερα, 3/1, προτεραιότητα στο ειρηνοδικείο Ιλίου, όπου είχε προγραμματιστεί ο  πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας (διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους) φτωχής λαϊκής οικογένειας, 60 τμ με τιμή προσφοράς μόλις 25.000 ευρώ για χρέος 20.000 ευρώ, τον οποίο με τη μαζική και δυναμική παρουσία τουαπέτρεψε, με τον τρόπο που προαναφέραμε.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών έστειλε,  ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, στις τράπεζες, στα funds και στους κερδοσκόπους ότι θα συνεχίσει, θα εντείνει και θα κλιμακώσει τους αγώνες του τη νέα χρονιά, το 2018, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Στην κινητοποίηση έδωσε το αγωνιστικό παρών μπλοκ αγωνιστών της ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, επίσης, δυνάμεις του ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Δ. Καζάκη, καθώς και η δυναμική επιτροπή πρωτοβουλίας Ιλίου κατά των πλειστηριασμών, μαζί με άλλες πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες του Αριστερού και αντιμνημονιακού χώρου.

Σε αυτή τη συγκέντρωση εκτός από τα γνωστό συνθήματα του κινήματος κατά των πλειστηριασμών ακούστηκαν και τα πρώτα νέα συνθήματά του για το 2018, όπως: «Ακούστε το καλά Τσίπρα – Κοντονή το τέλος σας θα είναι οι πλειστηριασμοί», «Δεν μας τρομοκρατείτε με φυλακές και ΜΑΤ, τα ιδιώνυμά σας θα μείνουν στα χαρτιά», «ΣΥΡΙΖΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πάτε με ιδιώνυμο γι αυτή σας τη ληστεία» κλ.

 

Παν. Λαφαζάνης: To κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα φέρει ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις

 

Ο Παν. Λαφαζάνης βρέθηκε μαζί με μπλοκ της ΛΑ.Ε στο Ειρηνοδικείο του Ιλίου απ’ όπου έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

<< Χάρις στο κίνημα ανεστάλη σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ιλίου πλειστηριασμός από την AlphaBank πρώτης κατοικίας 60 τ.μ με 25 χιλ. ευρώ και για οφειλή 20 χιλ.!!!

Και λέμε ότι ανεστάλη και αυτός ο πλειστηριασμός χάρις στο κίνημα, διότι αν το τελευταίο δεν είχε αποφασιστική και δυναμική παρουσία, δεν θα υπήρχε αναγκαστική αποχή των συμβολαιογράφων και αυτήν την ώρα άλλη μια πάμφτωχη οικογένεια θα έχανε για ευτελές ποσό το μικρό σπίτι της.

Αυτόν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 60 τ.μ για μια μικρή οφειλή, που είχε προγραμματίσει η Alpha Bank, τον αφιερώνουμε στους ψεύτες Τσίπρα, Τσακαλώτο και Κοντονή, που διακηρύσσουν χωρίς αιδώ ότι δεν πλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κάτω των 300 χιλ. ευρώ

Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αποχωρήσει κανονικά.

Αυτή η κυβέρνηση θα ανατραπεί.

Και θα ανατραπεί από τα κάτω, από τους κοινωνικούς αγώνες και πρώτα απ’ όλα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το οποίο είναι ο νέος πρωταγωνιστής στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και μια αυθεντική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.>>

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online