Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ....

lifespeed.gr


Βάντα Βλασταρά

 

 

 

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους,  αντιδρώντας στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και ειδικότερα στο νομοσχέδιο που φέρνει για την πώληση των λιγνιτικών σταθμών πραγματοποιούν 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση κατάληψη, έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30) την Παρασκευή 20/4/2018.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία –Μέλη της προετοιμάζονται να δώσουν μαζί με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης , έναν δυναμικό και ξεκάθαρο αγώνα για την ακύρωση των αποφάσεων που  διαλύουν τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας.

Σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης ισχυρίσθηκε ότι θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο του μπλακ άουτ: 

« Αν δεν λείψει ούτε για μια στιγμή το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει αξία αυτό που γίνεται. Βεβαίως δεν θα ταλαιπωρηθεί ο ελληνικός λαός. Θα παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας, όσο μας αναλογεί και αν γίνει μια μεγάλη βλάβη θα υπάρξει παρέμβαση. Ο καταναλωτής θα νιώσει τη απεργία αλλά όχι με μπλακ άουτ -αν συμβεί κάτι τέτοιο θα οφείλεται σε κακή διαχείριση του ΑΔΜΗΕ»

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online