Γεωργία Γεννιά: Για μένα το 15ο έτος είναι κόκκινη γραμμή

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 


Η βουλευτής Πειραιώς  του ΣΥΡΙΖΑ και εκπαιδευτικός κ.  Γεωργία Γεννιά μιλώντας  στο κανάλι της Βουλής χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «πρόχειρο»

 
«Θεωρώ ότι υπάρχει προχειρότητα στη σύνταξη του νομοσχεδίου και ότι τέτοια σχέδια νόμου θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση. Έχω πολλά ερωτήματα, για τα οποία περιμένω απαντήσεις από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και τον υπουργό Δικαιοσύνης» και πρόσθεσε  «ακόμη είναι σε εκκρεμότητα το θέμα της ηλικίας, και για μένα το 15ο έτος είναι κόκκινη γραμμή».

 Η βουλευτής η οποία είναι και εκπαιδευτικός  τόνισε«Το θέμα της προστασίας ενός 15χρονου διεμφυλικού παιδιού από το bullying στο σχολείο ή στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο, δεν είναι θέμα αλλαγής ταυτότητας, αλλά θέμα Παιδείας, αλλαγής νοοτροπίας και σεβασμού στον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη υπόσταση και γενικότερα τα ανθρώπινα δικαιώματα».

H ίδια τόνισε ότι «bullying δεν δέχονται μόνο τα διεμφυλικά παιδιά, αλλά και πολλά άλλα, για διαφορετικούς λόγους».
Στο πλαίσιο αυτό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε το φόβο ότι το επίμαχο νομοσχέδιο θα λειτουργήσει «σα μπούμερανγκ».
«Εκεί που θέλουμε να αποτρέψουμε τα παιδιά από το βασανιστήριο που λέγεται χειρουργείο για την αλλαγή φύλου, τελικά τα σπρώχνουμε περισσότερο σε μία τέτοια απόφαση» δήλωσε η ίδια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online