Συγκρότηση 5μελούς Επιστημονικής Επιτροπής από τη Ν. Δ. για την τραγωδία στη Δυτική Αττική

lifespeed.gr


Κ.Μεσηνέζη

 

 

 

 

 

Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συγκροτήθηκε σήμερα πενταμελής επιστημονική επιτροπή για να μελετήσει σε βάθος την πρωτοφανή τραγωδία στη Δυτική Αττική. Στόχος της επιτροπής είναι να εντοπίσει και να αναδείξει τις αμέσως επόμενες μέρες τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και - κυρίως - να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή για να αποτραπούν αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον.

Στην επιστημονική επιτροπή που συνεδρίασε το απόγευμα υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Στασινός, το μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Διονύσης Γκούτης, ο καθηγητής του ΕΜΠ, ειδικός στον σχεδιασμό υδραυλικών έργων κ. Αναστάσιος Στάμου, ο μελετητής Αντιπλημμυρικών Έργων κ. Γιώργος Κάζος και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΕΜΠ, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Κων. Αραβώσης.

Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν επίσης οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. κ. Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Βλάχος, Γεωργία Μαρίνου, Θανάσης Μπούρας, ο Τομεάρχης Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Κώστας Καραμανλής, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Επικεφαλής Παράταξης «180 Μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κ. Βασίλης Κορομάντζος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online