Κ. Μητσοτάκης: Δείγμα του πολιτικού αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ η απλή αναλογική

lifespeed.gr


Σε συνέντευξη του στη «Καθημερινή της Κυριακής» 

 

 

Την απόφασή του να μην υπάρξει κανένας συγγενής του στη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, διατυπώνει μέσω της «Καθημερινής της Κυριακής» ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει»

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ακόμα πως στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης θα προτείνει την αποσύνδεση της ανάδειξης Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τις πρόωρες εκλογές. Έτσι, σε περίπτωση αδιέξοδου στη Βουλή η εκλογή Πρόεδρου θα γίνεται απευθείας από το λαό άλλα, χωρίς διάλυση της εθνικής αντιπροσωπείας.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτηρίζει την απλή αναλογική ως «δείγμα του πολιτικού αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Μητσοτάκης επαναβεβαιώνει τη βούλησή του για να ψηφιστεί, από την επόμενη Βουλή, ένας «νόμος σύγχρονος που θα εγγυάται τη δίκαιη εκπροσώπηση αλλά και την κυβερνητική σταθερότητα» ενώ υπογραμμίζει πως ο ίδιος θα πράξει ό,τι χρειαστεί για να μην περάσει η Ελλάδα  την περιπέτεια της ακυβερνησίας λόγω της απλής αναλογικής.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «άνανδρο» τον τρόπο με τον οποίο ο Πρωθυπουργός συνεχίζει τις επιθέσεις λάσπης προς κάθε κατεύθυνση, στοχοποιώντας ακόμη και τη σύζυγό του Μαρέβα, κάτι που ο ίδιος εντάσσει στην προσπάθεια της κυβέρνησης να τραβήξει τα φώτα μακριά από το σκάνδαλο πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online