Θ. Μεγαλοοικονόμου: Η ψήφος μου ήταν μία ψήφος υπέρ της προοπτικής της Ελλάδας

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

«Η ψήφος μου στον προϋπολογισμό ήταν μία ψήφος υπέρ της προοπτικής της Ελλάδας», αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, και προσθέτει ότι αποφάσισε να στηρίξει «τον τελευταίο μνημονιακό προϋπολογισμό, αφού», όπως λέει, «διαφαίνεται μία ακτίνα ελπίδας για την ελληνική οικονομία». Άλλωστε, προσθέτει, «στη συζήτηση στην Ολομέλεια, άκουσα προσεκτικά τα επιχειρήματα κάθε πλευράς: παρακολούθησα την ομιλία του κυρίου πρωθυπουργού και του κυρίου Μητσοτάκη. Αυτό που με έπεισε στα λεγόμενα του κυρίου πρωθυπουργού, είναι ότι τεκμηρίωνε όσα υποστήριζε».

Ερωτηθείσα από το Πρακτορείο για το εάν η θετική ψήφος της στον προϋπολογισμό αποτελεί ένδειξη στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου διευκρινίζει ότι έδωσε θετική ψήφο στον Προϋπολογισμό του 2018 «χωρίς να σκεφτεί τυχόν μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ». «Την κυβερνητική στρατηγική θα συνεχίσω να την στηρίζω, όπου υπάρχουν θετικά μέτρα για την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία, αλλά βεβαίως και πάλι θα καταψηφίζω ό,τι θεωρώ άδικο. Στην παρούσα φάση, θεωρώ σημαντικό να επικεντρωθεί η κυβερνητική πολιτική στην προστασία των δανειοληπτών», αναφέρει και προσθέτει ότι «δεν θα μπει στη λογική της στείρας αντιπολίτευσης», εκτιμά δε, πως «αυτές οι λογικές ανήκουν σε άλλες εποχές». Αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά τονίζει, πως οι Έλληνες επιχειρηματίες «αντιμετωπίζουν καθημερινά μία εμπόλεμη κατάσταση» και ζητά «πάγωμα των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών για τα προηγούμενα χρόνια».

Απαντώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ σε όσα είπε εναντίον της ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, λέει πως οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου, δεν τιμούν τον ίδιο» και προσθέτει ότι στήριξε το τότε κόμμα της, με κάθε δυνατό τρόπο και «εάν κάποιος είναι αχάριστος, αυτός είναι ο κύριος Λεβέντης, ο οποίος ποτέ δεν αναγνώρισε εμπράκτως όσα έκανε για την Ένωση Κεντρώων».

Αναφερόμενη, τέλος, στα άτομα με αναπηρία και ειδικότερα στα παιδιά -θέμα που έχει φέρει πολλές φορές στο Κοινοβούλιο- υποστηρίζει ότι «η χώρα μας βρίσκεται πολύ πίσω στα θέματα αυτά» και τονίζει ότι δεν απαιτείται τόσο ευαισθητοποίηση, η οποία όπως λέει υπάρχει, όσο η δημιουργία υποδομών «για να μεγαλώνουν τα παιδιά αυτά με την κατάλληλη εκπαίδευση, και με ίσες επαγγελματικές ευκαιρίες».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online