Λοβέρδος: Διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα

lifespeed.gr


Κ. Μεσηνέζη

 

 

 

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική και ειδικότερα για τους χειρισμούς της στα ελληνοτουρκικάεξαπολύει ο Ανδρέας Λοβέρδος, εγκαλώντας την για διχογνωμία στους κόλπους της και αντικρουόμενες στρατηγικές.  

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του προσεγγίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με πολιτικές κατευνασμού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, έχοντας υπόψιν του και το επεισόδιο εμβολισμού πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό,  δηλώνει οτι η χώρα βρίσκεται κοντά σε "θανατηφόρο ατύχημα " με την Τουρκία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Και ενώ ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει οτι  δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η  ιδιότητα της ομηρίας» συνεχίζει, τονίζοντας πως δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση, αλλά με ένα «συνοθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων».

«Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι» καταλήγει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online